Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Читалищен театър "Просвета" участва на фестивал в Люлебургаз



02 Декември 2005, Петък


Автор: Burgas Info



Читалищен театър "Просвета" - Поморие се завърна от тридневното си гостуване в Република Турция - гр.Люлебургаз, където участва в Театралния фестивал "Безкрайните Балкани" с мюзикъла "Бог" по Уди Алън - предаде радио Милена.
За пореден път поморийските актьори доказаха своята висока класа и спечелиха възторжените овации на публиката в Люлебургаз. Резултата от представянето им е почетен плакет и диплом на фестивал за Театъра на Поморие.


Актьорската трупа бе посрещната от домакините с много топлота и развети български флагчета още на границата в Малко Търново. По-късно след представлението им на официална среща в Общината на Люлебургаз бяха приети от кмета на града г-н Емин Баскани. Г-н Баскани поднесе на актьорите от Поморие своите поздравления и възхищението си от спектакъла, който според думите му "за един час ни пренесе на Бродуей". Кметът на Люлебургаз заяви и желаението си да се срещне с кмета на Поморие и лично да го поздрави за блестящото представяне, високия професионализъм и таланта на поморийските актьори.
От името на кмета на Поморие г-н Петър Златанов Театъра на Поморие поднесе поздрави и символични подаръци, като знак за едно трайно творческо приятелство и бъдещ културен обмен между двата града. Затвърдено бе убеждението на участниците във фестивала, че за изкуството няма граници и езикови бариери, защото носи дух, който свързва сродните души завинаги.


Прочетено: 2319 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Американски Кокили за Строители Конкурс прическа Бургас 2009 Калиакра газ Pepi Бургас, Богориди На Вая Театър за драма. опера и балет, Бургас. Раковини във въздуха Кокили за Строители флора 2008 централна градска тоалетна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development