Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

40 безплатни минути дава БТК на хора с увреждания



21 Ноември 2005, Понеделник


Автор: Burgas Info



От 1 декември се прибавят още 20 импулса или 40 минути месечно към преференциалния пакет разговори, които получават хората с трайни физически увреждания.
Цената на месечния абонамент остава непроменена.
За това се договориха БТК и Министерство на труда и социалната политика, които предлагат нови пакети с повече минути за разговори по телефона на хора с трайни физически увреждания.

Освен лицата с намалена работоспособност над 91%, повече минути за разговори вече ще могат да ползват и специализирани институции, предоставящи социални услуги.

Досега на хората с намалена работоспособност над 91% компанията предлагаше преференции в пакет – месечна абонаментна такса в размер на 1.50 лв. (без ДДС) и 120 безплатни минути месечно за селищни разговори.
След изчерпване на минутите, включени в пакета, последващото таксуване на разговорите ще се извършва съгласно стандартната ценова листа на компанията, т.е. без никакво допълнително оскъпяване на разговорите.

Ново е и предложението към социалните и здравни заведения, които се определят по списък от съответните министерства. За тях вместо досегашните 300 импулса/600 минути месечно, сега в пакета са включени 500 импулса или 1000 минути месечно, като при това цената му остава същата, както и преди – 3.50 лв.
Освен това социалните и здравни заведения определени по този списък вече ще могат да ползват от БТК като преференция и безплатен комутируем (dial-up) достъп до Интернет.

Проектът, който е само част от бъдещото сътрудничество между БТК и МТСП ще ни позволи да създадем трайно партньорство в областта на социалната политика, която е приоритет в дейността на компанията ни, заяви Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК.
Той изрази надежда, че инициативата ще даде добър пример и на други организации.





Прочетено: 2478 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Слънчоглед Списание Влъхвите Първа копка Машините на Леонардо Флора Бургас 2009 МАРИНА КЕИП Конкурс прическа Бургас 2009 НЕБЕСЕН ПОГЛЕД сградата на Общината лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development