Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Разкриха автора на брутално изнасилване в Приморско



07 Ноември 2005, Понеделник


Автор: Burgas Info



След близо двумесечна упорита оперативно-издирвателна работа бе разкрит автор на брутално изнасилване в Приморско, съобщава пресцентърът на МВР.
Разследването започнало, след като на 31 август по обяд в полицейското управление се появила 21-годишна чешка туристка.
Тя била много разстроена, а тялото й било покрито със синини и рани. Младата жена разказала, че между 2 и 5 часа в Южния плаж на града е била брутално изнасилена и дала подробно описание на непознатия мъж. Криминалистите веднага започнали работа по случая.
Изяснили се първоначалните обстоятелства - чужденката пристигнала на почивка в България на 29 август, настанила се в частен хотел в Приморско, а в злокобния ден заедно с нейна приятелка отишли в заведение на плажа, където се запознали с въпросния мъж, представил се като Красимир. Той обяснил, че от около три месеца работи като шофьор в курортния град. Малко по-късно издебнал удобен момент и докато младата жена била сама и достатъчно отдалечена от хорските погледи, грубо я сграбчил, ударил я по лицето и я повлякъл към близките храсти, където й разкъсал дрехите и жестоко я изнасилил.
Последвали и заплахи, но тя успяла да се отърве от нападателя и да побегне по плажната ивица, викайки за помощ. Скоро мъжът я настигнал, съборил я на земята, влачил я и за пореден път я изнасилил, сипейки заплахи за убийство. Момичето обаче се изскубнало от ръцете му, отново побягнало и след дълго лутане открило хотела си.
С подробните описания на насилника били запознати всички служители на реда в Приморско и Бургас, извършени били щателни проверки на лица от криминалния контингент, регистрирани за подобни престъпления, поискано е и съдействието на “Интерпол”. Така е установен и задържан 26-годишният А.Х. от с. Трънак, община Руен. В него бил намерен мобилния телефон на пострадалата, събрани са и допълнителни преки доказателства. А.Х. е направил пълни самопризнания пред съдия от Районен съд - Царево. Работата по окончателно приключване на случая продължава.




Прочетено: 2672 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща Площад Тройката, Бургас Селка къща Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Флора Бургас 2009 изгрев бл.29 вх.7 Pepi Spirit of Burgas Алекс Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия бункер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development