Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гонят Кристияно Франкомакаро от Нафтекс, двама футболисти временно отстранени от тима



26 Октомври 2005, Сряда


Автор: Burgas Info



Във връзка със слабите резултати от тренировъчния процес, занижената дисциплина, пренебрегването на професионалните ангажименти и уронването на престижа на ПФК „Нафтекс”, спортно техническото ръководство на клуба реши:

По изричното настояване на старши треньора Иван Цветанов двама футболисти от отбора на ПФК „Нафтекс” - вратарят Иван Чворович и нападателят Томаш Мица, са временно отстранени от тима, като ще водят самостоятелна подготовка и ще тренират допълнително по индивидуална програма.

Решението е продиктувано от крайно слабото им и незадоволително представяне в тренировъчния процес и в официалните мачове на отбора. И двамата имат сериозни проблеми със спазването на спортния режим и поддържането на оптимална спортна форма. Категоричното становище на ръководството на „Нафтекс” е, че чуждестранните футболисти в тима трябва да бъдат за пример и да се представят на равнище във всеки мач на отбора, а през настоящия сезон Мица и Чворович не отговарят на тези критерии.
Старши треньорът Иван Цветанов ще продължи да разчита на двамата талантливи млади футболисти, но след като те променят отношението си към професионалните си ангажименти.

Поради допуснати нарушения на спортната дисциплина, ръководството на ПФК „Нафтекс” реши, че следва да бъде прекратен договора на кондиционния треньор на отбора Кристияно Франкомакаро.

Треньорското ръководство обръща сериозно внимание на всички футболисти в отбора за слабото им представяне в последния мач от първенството срещу „Локомотив” София. При повторение на подобна бездушна, вяла и безотговорна игра от страна на футболистите, ще бъдат предприети категорични мерки, включително и прекратяване на трудови договори.

Треньорското ръководство на „Нафтекс” ще бъде безкомпромисно към всички футболисти на отбора, които не спазват спортния режим и не се отнасят професионално към ангажиментите си.

Спортно-техническото ръководство на ПФК „Нафтекс” АД поднася своите извинения на многобройните привърженици на отбора за разочароващото представяне до момента в първенството на „А” група.




Прочетено: 2148 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
BSB На лодката ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Pepi Vision За Майсторите!!!!!!! Пристанище Приморско КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Кокили за Строители и Атракции Черноморец-Поморие Бургас, Богориди Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development