Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Роби Уилямс издава нов албум



27 Август 2005, Събота


Автор: Burgas Info



След две години, прекарани в писане и работа в студио, един от най-великите шоумени на Великобритания - Роби Уилямс се завръща с “INTENSIVE CARE”. Албумът е записан в Лос Анджелис и ще излезе на 24 октомври. “Tripping” – пилотният сингъл от него, ше се завърти в световния радиоефир на 5 септември, а на 3 октомври ще се появи и в музикалните магазини. "Той е нещо като мини-гангстер опера” – казва Роби.

За първи път Роби Уилямс ще започне промотирането на свой албум с грандиозно концертно шоу извън Острова. За събитието е избрано сърцето на Европа –"Velodrom" – най-големият закрит колодрум в Берлин, а датата е 9 октомври. То ще бъде уникално и никога няма да бъде повторено на друга сцена. За почитателите му, които няма да могат да присъстват лично, остава успокоението, че спектакълът ще бъде заснет като широкоекранен филм с перфектно качество и surround звук – нещо, което не е правено досега в Европа. Филмът ще бъде излъчен в най-големите киносалони на Стария континент, а след това и по световните телевизионни канали. Записът на това шоу е последен от серията изключителни спектакли на Роби, сред които “Live At Slane Castle”, “Live At Manchester”, “Live At The Albert”, и накрая, но не и на последно място по значение, “Live At Knebworth”. Продажбата на билетите за концерта в Берлин започва на 5 септември, а за филма на 9 септември.

До момента Роби Уилямс е получил рекордните 15 Британски музикални награди; само във Великобритания има 18 топ 10 хита и 6 от албумите му са стигали до No. 1, а глобалните продажби на продукциите му са над 35 милиона. Издаденият в края на миналата година “Greatest Hits” дори стана официално най-бързо продаващият се албум на 2004-та на Острова.



Прочетено: 2547 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
самолет булка от Бургас pepi Tiffi Shop спретната къщурка Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Старото пристанище Ирис Тройна дъга над Бургас  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Изтравниче Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development