Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Яки момчета окупираха плажа на Сарафово



01 Август 2005, Понеделник


Автор: Burgas Info



Яки момчета окупираха плажа на Сарафово

Божидар Божков

Дебеловрати момчета блокираха вчера единствените две шосета, които водят към плажа на бургаския квартал Сарафово. От сутринта те започнаха да спират всяко превозно средство, минаващо оттам и не го пропускаха, докато не им бъдат платени по 2 лв. на автомобил. Яките момчета обясняваха, че това е входна такса за паркинг. Никъде в цяло Сарафово обаче няма нито един паркинг. Пространството, оградено от пропускателните постове на дебеловратите, представлява обикновено шосе. На билетчетата, които момчетата раздават, пише само "Вход". Охранителите обясниха че работят за концесионера на плажа.
Плажът на Сарафово се стопанисва от Янчо Патриков, в миналото състезател по борба. Доскоро чрез фирмата си "Патри ойл" той бе част от "Мултигруп". В последните години се занимава основно с хотелски бизнес. Патриков не бе открит за коментар. Жители на Сарафово разказаха, че охранителните постове около плажа се появявали и в други дни, обикновено събота и неделя. От община Бургас, в чиято територия влиза и кв. Сарафово, обясниха, че Патриков е концесионер само на плажа в квартала, но не и на улиците около него и не би следвало да събира входна такса.




Прочетено: 3133 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Финансова помощ за бедните Конкурс прическа Бургас 2009 Пази се Ремонтира носачи BMW Флора Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас. ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ hannah montana най-съвестният представител Калиакра Детски къщи Teddys house
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development