Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Индиански фестивал започва в Созопол



01 Юни 2005, Сряда


Автор: Burgas Info



Първият в България фестивал по индиански практики стартира в четъртък в Созопол. До 5 юни събитието ще събере всички почитатели на културата на коренните жители на Америка. То се организира от INBI World - международна организация, развиваща и съхраняваща многобройни древни изкуства и култури.


Фестивалът в Созопол е уникална възможност за всички, които имат интерес към съхраненото живо магическо знание на индианските шамани. В петте дни те ще могат за първи път в България да съпреживеят атмосферата и духа на индианската култура и традиция.


Програмата предвижда екзотични беседи на различни теми сред уединените плажове на черноморския град. Участниците ще получат уроци по автентични индиански танци, свирене на барабани и ще имат възможност да опитат традиционната енергийна напитка мате.


Ще бъдат проведени и различни ритуали, или така наречените инициации - с вода и огън, инициация на движението, инициация в изкуството на сънуването.


Водещи ще са Бен Челеро, Серджио Толтек и Едуард Нима, които от много години са изследователи на индианската култура и са автори на редица книги по темата. Според организаторите на феста гостите са истински "наръчници" както за сериозно занимаващите се, така и за начинаещите в темата за индианските знания.


Практиките, родени от древните култури, са се съхранили благодарение на магове и шамани от древността до днес и различните аспекти на тези знания са били изучавани по различно време от автори като Карлос Кастанеда, Архуелс, Санчес, Бен Челеро и др.



Прочетено: 2394 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас водопадите край с .Стоилово.JPG Флора Бургас 2009 Храбрая ворона ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА АХИЛОЙ централна градска тоалетна АНГЛИЯ Небе Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development