Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Чешки туроператор ще инвестира във ваканционни селища у нас



17 Февруари 2005, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Най-големият чешки туроператор “Чедок” потвърди намерението си да инвестира във ваканционни селища по Южното черноморие на България. “България в момента е най-доброто място за инвестиции в туризма” заяви Мирослав Рес, генерален директор на “Чедок”, по време на срещата си със заместник-министъра на икономиката Димитър Хаджиниколов, съобщиха от Министерство на икономиката.
Двамата разговаряха веднага след официалното откриване на Holiday World в Прага, което е най-голямото туристическо изложение за имиджово представяне на дестинации в Централна Европа. Мирослав Рес аргументира твърдението си с ниският корпоративен данък у нас, чудесните природни условия за развитие на туризма, доброто качество на услгите и гостоприемството на българите. “Чедок” очаква ръст от около 30% на чешките туристи в България през Лято 2005.

“България е хит на Лято 2005”- с този надпис посреща гостите на щанда си “Александрия”– туроператорът, който има най-много записвания на чешки туристи на българския пазар. Рекламната брошура на фирмата с това послание се разпространява заедно с официалния каталог на изложението.



Прочетено: 1976 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Арменската черква Сурп Хач ФОН pepi Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи зад облаците плахо наднича... майк витраж5 Созополски къщи Първа копка Долно Езерово Гъбките Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. приятелки
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development