Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

"БСП няма да е разединена" Стойко Танков пред Дарик радио



22 Декември 2004, Сряда


Автор: Burgas Info



На предстоящите парламентарни избори БСП – Бургас няма да се появи разединена, заяви в интервю за Дарик председателят на общинския съвет на БСП Стойко Танков. Той добави, че е невъзможно вотът на членовете и червени симпатизанти да бъде подменен на изборите. На свое заседание късн снощи общинският съвет на партията номинира 13 души за кандидати за бъдещи депутати. В първоначалният вид листата води председателя на Висшия съвет Сергей Станишев, в челните места за кандидат – депутати са още директорът на Националния исторически музей професор Божидар Димитров, който е роден в Созопол и Бургаският поет и драматург Недялко Йорданов.


Всички пътища в Бургаска област са нормално проходими при зимни условия, съобщиха за Дарик дежурните диспечери от Пътно управление. Единственото ограничение до момента е за пътния участък “Слънчев бряг – Обзор”. Там всички автомобили трябва задължително да се движат с вериги. Сняг вали в района на Ришкия проход. Очаква се до падането на вечерта там също да бъде въведено задължително движение с вериги. По-тежка е пътната обстановка в Руенско, където до момента няма бедстващи автомобили, всички села в планинската община нормално са снабдявани с вода и електричество, там е организиран специален щаб, който да започне работа при влошаване на обстановката.

Торбичка с лакомства, шоколади и книжки навръх Коледа ще получи всяко от 900- те деца в училищата и детските градини на Община Приморско За целта от общинския бюджет са били отделени 3 000 лева. Около 10 000 лева за Коледна и Новогодишна украса е отделила тази година Община Приморско. Средствата са използвани изцяло за обновяването на празничната украса. Изцяло преобразена за празника ще бъде и лятната естрада в града. Там навръх 31 декември ще се изявят народния певец Георги Димов, ансамбъл „Приморско” и чалга певиците Екстра Нина и Вероника. Точно в полунощ с приветствие към жителите на Община Приморско ще се обърне кметът на общината инженер Димитър Димитров. За жителите на Приморско за празника е предвидено бяло и червено вино.



Прочетено: 2505 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жълто ЛОНДОН моят изгрев Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Йоан Костадинов пепита Мой хороший знакомый из Бургаса Созопол Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия social distance Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development