Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обсъждат детската престъпност в Бургас



24 Ноември 2004, Сряда


Автор: Burgas Info



Общинската комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни организира семинар, който започва днес в Бургаското училище “Братя Миладинови”. Семинарът е съвместно начинание с Централната комисия със същите задачи при Министерския съвет. Участниците ще дискутират правната рамка на Закона за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и работата на организациите, които имат отношение по проблемите на подрастващите в България.


Предварително обявеното представление на пиесата “Фенове” от Бургаския драматург Елин Рахнев, което трябваше да започне тази вечер от 19 часа на сцената на драматичен театър “Адриана Будевска” няма да се състои, съобщават от администрацията на театъра. Днес от 10.30 започва постановката “Голият крал” от Евгений Шварц. Режисьор е Венцислав Асенов, в главните роли – Стоян Памуков, Аглика Бояджиева, Асен Лозанов, Златко Ангелов, Невена Цанева.


Днес е третият ден от честванията по повод 75 годишния юбилей на училище “Любен Каравелов” в Бургас. От 6 и половина вечерта в Дома на културата на ЛУКОЙЛ-Нефтохим е планирана промоцията на първия диск на вокална група “Усмивка”, съставена от деца от училището. Тържествата за юбилея ще продължат до събота, 27 ноември с празничен събор в двора на училището и връчване на награда “Спомоществовател на годината”.


5 катастрофи с 1 убит и 4 ранени са регистрирани на територията на Бургаски регион през изминалата седмица от националните полицейски кампании “Скорост и безопасност” и “Да спасим 200 човешки живота”. Причината за всички произшествия е движение с несъобразена скорост.
При полицейски проверки са констатирани 28 случая за управление на автомобили след употреба на алкохол, 26 неправомерни шофьори, 7 случая за преминаване на червен сигнал на светофара и 5 случая за управление без застраховка “Гражданска отговорност”.





Прочетено: 2526 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж5 Underground строителство Конкурс прическа Бургас 2009 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ xx Фонтаните на Град Монтата-BG димитров ден Професионални Кокили!!! аз Конструкция Vision
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development