Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Арт
Бунтът на L в БГ киновечер по БНТ. Годината е 1986-а

Бунтът на L в БГ киновечер по БНТКлючови думи:
27 Февруари 2022, НеделяНа 6 март (неделя) от 21:00 ч., БНТ 1 ще излъчи филма Бунтът на L в неделната поредица БГ киновечер.

На 6 март (неделя) от 21:00 ч., БНТ 1 ще излъчи филма „Бунтът на L“ в неделната поредица „БГ киновечер“.
 
В нощта на абитуриентския бал, гордостта на английската гимназия - Лорис прави опит за бягство на Запад, но е предаден и заловен. Годината е 1986-а, a Лорис е осъден като политически престъпник и попада в затвора. Издевателство, цинизъм и физическо насилие в затвора превръщат даровития младеж в безучастен и хладнокръвен наблюдател. След като пада Берлинската стена, Лорис е амнистиран. Вече свободен, но отчужден и безразличен към света, той е въвлечен в ролята на поръчков изпълнител. В отчаяното си бягство от действителността, Лорис отмъщава за погубения си живот и тръгва по пътя на собственото си унищожение. Съдбата го среща с любовта, в която търси спасение от самия себе си.
 
Сценарист и режисьор на „ Бунтът на L “ е Киран Коларов, а оператор е Красимир Костов. В ролите зрителите ще видят Деян Славчев – Део, Фани Коларова, Христо Гърбов, Дичо Христов – Дичо, Валентин Танев, Валентин Ганев и др. Във филма звучи музика от М. Мусоргски и песните „Моят нов ден” – текст Део, музика – Явор Русинов, и „Това сме ние” – тескт Део и Румен Гайдов – Таро, музика - Димитър Кърнев и Александър Обретенов.


Прочетено: 9036 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
463
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
приятелки централна градска тоалетна ХРИСТИ pepi паметникът на Руската армия хотел приморец съботно кафе камини всичко за отопланието Конкур глазами зрителя Камини CLAM - CORTONA angolare
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development