Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ОТНОВО СЪМ ТУК с премиера на 3 март по HBO



Ключови думи:
28 Февруари 2022, Понеделник



По-късно през март филмът за Боян Петров ще е достъпен за гледане в 12 европейски държави в платформата HBO Max

Документалният филм на режисьора Поли Генчева за Боян Петров „Отново съм тук“ е специалната премиера на HBO за националния празник 3-ти март. Той ще бъде излъчен от 21:00 часа. Филмът ще бъде наличен и в HBO OD  от утре. 
 
Следващите телевизионни излъчвания ще бъдат на 4.03 по HBO2 от 23:40 часа, 15.03 и 25.03 по HBO, съответно от 11:35 и 14.05 часа и на 30.03 по HBO3 от 12:00 часа.
 
"Изключително сме щастливи, че филмът влиза в програмата на HBO и ще може да бъде гледан в 12 държави. Сигурни сме, че историята на Боян ще докосне зрителите", коментира Поли Генчева, режисьор на филма.
 
Кинопремиерата на "Отново съм тук" в България бе в началото на декември и въпреки късната си поява на голям екран в рамките на 2021, филмът се нарежда на 9-то място по зрителски интерес и на 8-мо по проходи по данни от боксофиса за изминалата година. Само 3 месеца след появата си на голям екран ще достигне до изключително широка аудитория у нас и то от удобството на дома.
 
Изборът на 3-ти март като премиерен ден за „Отново съм тук“, макар направен преди време има символно значение, още повече в моментната международна обстановка.
 
На 16 март, след старта на новата онлайн стрийминг платформа HBO Max, „Отново съм тук“ ще влезе в специалната селекция със съвременни български филми и ще бъде достъпен в платформата в 12 държави. Вижте трейлър ТУК
Историята за силата на духа на Боян Петров ще може да бъде гледана в стрийминг платформата освен у нас и в Полша, Унгария, Румъния, Чехия, Словакия, Хърватия, Сърбия, Словения, Черна Гора, Босна и Херцеговина и Република Македония със субтитри на съответните езици.
 
„Отново съм тук“  е филм за живота, работата и личността на алпиниста и учен-зоолог Боян Петров и неговия опит да изкачи поредния си връх. Филмът "Отново съм тук" (Here I am, Again) проследява опита на Боян Петров да изкачи Шиша Пангма, който се оказва последният връх в кариерата на алпиниста. Именно там Боян изчезва и въпреки безпрецедентната спасителна акция, не е открит.
Само месец след като едва оцелява след блъсване от кола, алпинистът и зоолог Боян Петров започва своето поредно възстановяване и дълга подготовка, за да довърши мечтатата си – да качи всичките 14 осем-хилядника. Без допълнителен кислород и 3 пъти преборил рак, Боян вече е изкачил 10 от тях. Сега е ред на световния гигант – Еверест. За тази цел, алпинистът стартира своето пътешествие, загрявайки с най-малкия сред 8-хилядниците - "джуджето" Шиша Пангма, номер 11 в неговия списък.
Неочакван обрат на съдбата води до изчезването на Боян само на метри под върха, което води до безпрецедентна междудържавна спасителна акция по въздух и земя между Непал, Китай и България.
 
HBO Max ще е достъпна у нас от 8-ми март, когато ще замени съществуващата в момента у нас платформа HBO GO. Промяната на засяга телевизионните канали HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2, както и HBO OD.
Специалната селекция с български филми ще продължи да бъде налична и в новата платформа HBO Max, като в първите седмици на функционирането й е възможно някои заглавия временно да не са налични и да бъдат отново в платформата на по-късен етап.


Прочетено: 11702 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
597
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Републиканска след ремонта Конкурс прическа Бургас 2009 Странджа Гората АЗ ПЕПИ витраж4 Конкур глазами зрителя Парк в Бургас, Младежки дом Международен Семинар на фризьорите София kq Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development