Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
ПР Публикации // Масов спорт
Първото зимно Нестле за Живей Активно

Живей Активно! събра стотици участници на Боровец



Ключови думи:
29 Февруари 2020, Събота



 Първото зимно Нестле за Живей Активно! събра стотици участници и посланици на зимните активности в слънчев ден на Боровец

Александра Жекова и Йордан Йовчев се изправиха един срещу друг в сноуборд и ски предизвикателство
 
 „Ако Нестле за Живей Активно е двигателят на здравословния начин на живот у нас, ние спортистите сме горивото“ – това каза Евгени Иванов – Пушката, който е едно от популярните лица-посланици на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот у нас. Към него, за първи път през зимата, в съботния ден се присъединиха Олимпийските легенди Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска, волейболистите Владимир Николов и шампионките от ВК „Марица – Пловдив“, Александра Жекова, най-добрият ни скиор в алпийски дисциплини Петър Попангелов и изпълнителите ТИТА и Играта.

Те се включиха в най-разнообразни „зимни“ активности, като ТИТА и Йордан Йовчев се качиха на ски с безценните съвети на Петър Попангелов, дамите от ВК „Марица“ дръзнаха да получат първите си уроци от момичетата от Wild Berries. Посетителите успяха да видят и импровизиран слалом на ски и сноуборд между Йордан Йовчев и най-добрата състезателка по сноуборд у нас Александра Жекова.
Най-малките почитатели на зимните активности правиха атрактивни снежни човеци и се спускаха с шейни, като най-смелите имаха възможност да се включат в безплатните ски уроци, осигурени от партньорите от Бороспорт.
Екатерина Дафовска демонстрира шампионските си умения в биатлона.  
„Благодаря на всички, които подкрепят Нестле за Живей Активно! вече 15 години и сме щастливи да успеем да вдъхновим стотиците присъстващи днес да бъдат активни и през зимата. Днес заставаме тук пред вас с важно послание – движете се и се забавлявайте! Зимата предлага неповторими възможности за ценни мигове със семействата ни! Насладете се на днешния активен ден в Боровец!“, коментира Петър Стоилов – Главен изпълнителен директор на Нестле България“.
Основната цел на зимното издание на Нестле за Живей Активно! е да промени статистиката, според която 66% от хората са склонни да отложат тренировката си или изобщо да не я проведат през зимата – поради ниските температури, леда и снега. Обратно на разпространеното разбиране, че през зимата нивата на физическа активност са много по-ниски поради ниските температури и студа, участниците в първото по рода си зимно „Нестле за Живей Активно“, показаха, че зимните спортове могат да донесат не само повече изгорени калории, но и много настроение, адреналин и забавление за цялото семейство.
Официални партньори на зимното издание на Нестле за Живей активно! са Министерство на младежта и спорта, Община Самоков, хотел Рила и Бороспорт.


Прочетено: 13612 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
565
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пристанище Приморско Есен Йордановден 2011, Бургас - от Тина витраж3 Осенний натюрморт Театър за драма. опера и балет, Бургас hannah montana КАМЕРА Аз Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development