Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Оня толкоз важен ден, в който някой се довлюбвавлюбените пилета
Ключови думи: ден, сватбен ден, резил
17 Януари 2018, СрядаИли разбира се разлюбва, ако му дойдат ташкън всички простотии, с които ще се сблъска. Право на всеки е да се надъни на ситуация, за да запомни своя, понякога единствен, сватбен ден.

Една от най-важните характеристика на обекта е уникалността му. Разбира се, че звучи тъпо. Толкова тъпо и абсурдно, колкото и смислено ни се струва. Защото онова, което ни кара да се съсредоточим върху определен обект е именно уникалният начин, по който той съчетава всички свои неуникални качества.

В последните 20 години се срещнахме с различни типове фирми: от мошениците в агенциите за недвижими имоти, до комплексираните руски императрици и техните български мърльовци, до хора – българи, които с чест вършат своята работа, допринасяйки с това за благото на обществото.

Сферата на производството и сферата на услугите. Първата създаваща хардуера на общественото тяло, другата – духа, който крепи това тяло в изправено състояние.

И сега да си дойде на думата:  сватбена агенция. Що е то?

Дали това е нещо като комбинация от родителки, шаферки с кумата начело, или братовчедки, предвождани от баба ви? По-скоро да. Това е именно комбинация от тези елементи, които всички ние имаме дори в излишък.

Целта на една истинска сватбена агенция е най-вече да тушира вредите от намесата на преждеизброените. Както го четем в дебелите сайтове: целта да е да се създаде благоприятна психологическа флора, влияеща върху климата на животинките, които ще я обитават за няколко часа.

Както се казва 8 месеца резил, 8 часа суперсрам.

И всичко това, независимо от стремежа на служителите на сватбената агенция.

Искаме да изкажем безкрайното си възхищение от търпението, с което няколко приятелски агенции подхождат. Не сме ги тествали, защото не се е налагало, но пък вие имате шанса да им се възхитите:
Парти Арти
Арт 2
Парти сървис Крис
Уединг дей (сватбен ден).


Прочетено: 21168 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
622
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Български секс магазин Париж - моста на Александър 3-ти Черноморец-Поморие Пролет на село Хебел ремонтира,кормилна система прозорци в хале хотел приморец Пътна помощ - ADAC Spirit of Burgas къща Известен Созополски профил
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development