Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ПОСТАВЯТ ЮБИЛЕЙНИЯ СПЕКТАКЪЛ „ПЪТУВАНЕ…“ В НХК, ПОСВЕТЕН НА 80-ГОДИШНИНАТА НА ВАНЬО ВЪЛЧЕВВаньо Вълчев
Ключови думи:
26 Октомври 2017, ЧетвъртъкОпределян като безмилостен сатирик, безжалостен критик и нежен поет, авторът на текстовете на едни от най-популярните български естрадни песни Ваньо Вълчев навърши 80 години.

Определян като безмилостен сатирик, безжалостен критик и нежен поет, авторът на текстовете на едни от най-популярните български естрадни песни Ваньо Вълчев навърши 80 години.

Юбилеят ще бъде отбелязан в родния му Бургас със спектакъла "Пътуване...", който ще бъде поставен в Дома на нефтохимика в петък, 27 октомври, от 18:30 часа.

Режисьор на спектакъла е Симеон Димитров. Участие в него ще вземат актьорите Стоян Памуков, Юри Ангелов, Алекс Анмахян, Ива Иванова, Никол Николова, които ще изнесат рецитал по творби на Ваньо Вълчев.

На сцената в Дома на нефтохимика ще се качат изпълнителите Тони Димитрова, Стефан Диомов, Вокална формация "Фортисимо", Георги Дюлгеров, Красимира Кралева, Вокална формация "Морски песъчинки", ДТФ "Усмивка".

Писателят Михаил Вешим и литературният критик доц. Йордан Ефтимов ще говорят за творчеството на Ваньо Вълчев.

Гостите на спектакъла "Пътуване...", който е с вход свободен, ще имат възможността да видят с участието на Ваньо Вълчев и интервю с композитора Тончо Русев.

Ваньо Вълчев е почетен гражданин на Бургас, а през 2016 беше удостоен с най-голямата литературна награда на морския град "Златен пегас" за цялостно творчество и принос към развитието на националната култура.


Прочетено: 9394 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цветы луговые Мото клуб Красимир Балъков Три девойки ученички Аз в Лондон Лутън Созопол Бургас и Леонардо Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Следобедно кафе Над Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development