Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Украинска туристка: В УМБАЛ-Бургас ме върнаха от оня святОказа се, че има стафилококов сепсис, както и увреждания на белия дроб
Ключови думи: украинка, УМБАЛ, Бургас, почивка, температура, отпадналост, бял дроб, лекар, кръв
15 Август 2017, ВторникЖената била с температура и чувствала отпадналост

Благодарна съм на лекарите от УМБАЛ-Бургас, защото ме върнаха от оня свят. Не съм очаквала, че ще получа такива грижи и внимание, както и отлични битови условия. Това разказва 35-годишната Катерина от Украйна, която вместо на плажа, изкара почти цялата си почивка в Инфекциозното отделение на бургаската болница.

Катерина пристига в Св. Влас със семейството си, но още след първия ден на плажа чувства неразположение – много висока температура, отпадналост. По цялото й тяло се появяват гнойни пъпки. Няколко дни се лекува в курортния град, включително и с антибиотик, но температурата не спада и лекарите там преценят, че най-добре да бъде изпратена в УМБАЛ-Бургас.

„Още като пристигнах и като ми видяха изследванията, ме настаниха в Инфекциозно отделение. Оказа се, че имам стафилококов сепсис, както и увреждания на белия дроб – много тежко състояние, опасно за живота. Лекарите бяха изключително бързи и точни в диагностиката, веднага ми назначиха лечение, поставиха ми системи. Била съм на крачка от пълно отравяне на кръвта“, обясни Катерина. В момента жената се чувства добре, обривите по тялото също преминават и й предстои изписване.

Тя прекарва в болницата над 10 дни и не спира да благодари както на лекарите, така и на сестрите и санитарите в  отделението.

„Още преди да съм натиснала звънеца да извикам някого, те вече са тук и ме питат от какво имам нужда. Много искам да ги похваля, защото наистина го заслужават“, казва жената. Тя е благодарна и на почетното консулство на Украйна в Бургас, от което получава пълно съдействие за настаняването в болницата и уреждането на всички документални въпроси.


Прочетено: 21874 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 палма Етнографски музей Бургас Община Бургас Бургас, ФЛОРА 2008 съботно кафе ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ Pepi Созопол. морето пътят за никъде флора 2008 Тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development