Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МЛАДИТЕ БУРГАСКИ ТЕАТРАЛИ ПОСТАВЯТ НОВ СПЕКТАКЪЛ В ПЕТЪК И СЪБОТАшкола театрална, Бургас
Ключови думи: школа театрална, Бургас
18 Април 2017, ВторникИдеалният меден месец по Джон Кук е заглавието на най-новата постановка на Младежката театрална школа при Младежки културен център с художествен ръководител Румен Велев.

Премиерата на английската комедия е на 21 и 22 април /петък и събота/ от 19:30 часа в Културния дом на нефтохимика. Режисьор на най-новото заглавие в афиша на бургаската школа отново е създателят на младежката театрална студия при МКЦ Румен Велев.

Това е девета поредна постановка с участието на младите актьори за творческия сезон, създадена след успеха на "Любовта, се знае - до смъртта ще трае!" през 2015 г., "Ние, врабчетата" през 2014 г. и комедията "Муха в тъпан" през 2013 г. и др.

Историята на постановката разказва една смешна история за метаморфозата, трансформацията на любовта, след звуците на сватбения марш. Къде потъва любовта?  Какво се появява на нейното място и дали това не е всъщност основният и доста дълъг отрязък от време, в който преминава нашия живот?

Разбира се, авторът на тази чудесна английска комедия иска не да ни опечалява, а да ни разсмива и постига това с удивителна лекота и изобретателност. Той надниква не само в кухните на две английски семейства, но и в техните спални... Освен ситуациите и героите на нашия съвременен любовен фарс са забавни със своите мании и неадекватно поведение. Афористичният и остроумен диалог подпомагат развитието на комедийното, а песните и танците,  са добър завършек на елегантността и стила на спектакъла.

Билетите за постановката са в продажба включително и на самите дати на премиерите на касата на НХК, а младите актьори от школата се надяват да спечелят за пореден път сърцата на публиката като поднесат един забавен и смешен коктейл, в унисон с очаквана пролет.

Младежката театрална школа на Бургас е водеща театрална школа в България. Тя е създадена през 2008 г. в Младежки културен център - Бургас. Вече девет години печели отличия и награди от най-престижните младежки международни театрални фестивали. Спектаклите, които трупата поставя са в сферата на комедийното и по-точно на музикалния фарс. Едни от най-сполучливите им пиеси са на трудните за поставяне автори като Стефан Цанев, Уди Алън, Ст.Л.Костов, Иван Вазов и Боян Папазов.


Прочетено: 33768 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БГ СМЕШКИ европейка Дантела Весела Тройката, паметника братска дялба Флора Бургас 2009 Несебър горноезеровски циганин Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия ГРОБИЩЕН ПАРК Рози
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development