Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дико Градев от Царево: Благодаря на УМБАЛ Бургас - доказа, че е водещата болница в региона!Семейството на общинския съветник подаде сигнал срещу дежурния хирург
Ключови думи: дико градев, царево, общински съветник, умбал бургас, дъщеря, спукан апендикс, дежурен хирург, сигнал
27 Октомври 2016, ЧетвъртъкСемейството на общинския съветник подаде сигнал срещу дежурния хирург

Благодаря на лекарите в УМБАЛ Бургас, които се грижиха за дъщеря ми. Благодарни сме на хирурга д-р Чакъров, на всички лекари и сестри от хирургичното отделение, както и на ръководството на болницата. УМБАЛ Бургас за пореден път доказа, че е водещото лечебно заведение в региона и заслужава уважение.

С тези думи днес общинският съветник от НФСБ в Царево Дико Градев си взе довиждане с лекарите,които оперираха дъщеря му Теодора. Момичето бе прието в понеделник срещу вторник вечерта със съмнение за спукан апендикс.  Случаят нашумя, тъй като баща й, който е бивш полицай, подаде сигнал срещу дежурния хирург. Семейството се усъмнило, че лекарят е употребил алкохол. Ръководството на болницата реагира веднага и още същата вечер го отстрани от работа. (ВИЖ ТУК)

„Не съм се съмнявал в неговия професионализъм, нямам право да го коментирам. Не съм искал да му направя нищо лошо, лекарят беше много любезен, не се е карал с нас, напротив – държа се много добре, съгласи се да съдейства, доброволно се подложи на дрегера“, разказа днес Дико Градев.

След случая същата нощ семейството потърсило помощта на голяма частна болница, но се оказало, че там няма дежурен хирург. В крайна сметка решили да се върнат в УМБАЛ Бургас и във вторник сутринта 10-годишната Теодора е оперирана. „Прие ни д-р Чакъров – прекрасен във всички отношения, любезен, внимателен. Той оперира дъщеря ни, благодарим му, както на него – така и на всички, които се грижиха за детето. Не бихме се поколебали отново да се обърнем към УМБАЛ Бургас“, каза на изписването днес семейството.


Прочетено: 10800 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Приморско Ритуалната зала в гробищата kq Данил завихряне От моста в Слънчев Бряг pepi Несебър GRAPHILLA 2009, Бургас Машините на Леонардо ll Пристанище Приморско
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development