Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пазарът на българска продукция бележи ръст



Пазарът на българска продукция бележи ръст
Ключови думи: българска продукция, произведено в България
09 Ноември 2016, Сряда



Българска продукция е символичното признание за качество. Търговията по интернет, под формата на онлайн магазини, също спечели доверието на родната публика.

През последните години, напатили си от контрабандния внос на стоки от Китай, Турция и дори Германия, българите все по-често се обръщат към покупка на стоки, произведени у нас.

Търговията по интернет, под формата на онлайн магазини, също спечели доверието на родната публика. От 2-3 поръчки на месец преди две години, днес повечето добре поставени проекти от този тип получават от няколко до стотици заявки.

Какво се търси най-често, и на какво да заложите.

Домашен текстил във всички варианти. Купуват се от пердета за хол и детска стая,  до изискан спален комплект с всичките му екстри. 

Когато купувате българска продукция, то тя е съпроводена от гаранция, от касова бележка с прилежаща фактура, и съответно инструкции за използване. Особено последните, както и наличната в конкретния електронен магазин информация за собственика на виртуалния търговски обект за сред изключително важните.

Други продукти, които се търсят в Интернет, това са подаръци. Търси се и се купува всичко: от икони и бъклици, през битови покривки за маса, до деликатно лични комплекти секси дамско бельо.

В последните два месеца на годината, а и по-рано, започва голямото коледно разглеждане и купуване: коледни покривки, коледни калъфки, подаръци за деца, и какво ли не. Важно е отново: да са произведени в България, или поне да са ушите и гарантирани от българска фирма.

И така. Колкото и странно да е, но българите имат доверие най-вече на българското.  Доверете се и вие.

А услугите, които искаме да ви предложим, отново на фирми, с офиси у нас са:
Професионално почистване на офис от Заубер, една от най-реномираните фирми за почистване от нас и застраховка имущество, от една от големите компании за онлайн застраховки ЗАД БГ.

Приятели, това е само една от статиите, които ви предлагаме и са посветени на определена компания. Ако желаете и за Вас за има информация на нашия сайт, свържете се с нас на [email protected].

Следващата статия ще е посветена на нашите партньори от сайтът, който подкрепя всеки, комуто предстои организиране на сватба, а именно weddingday.bg.



Прочетено: 41554 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
572
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж2 Машините на Леонардо 7 Есен в Странджа Четвърти рожден ден успях! попътна деца Флора Бургас 2009 Несебър булка от Бургас флора 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development