Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ФЕСТИВАЛ НА ХВЪРЧИЛАТА: ВЯТЪР ДО БЕЗКРАЙ



На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.
Ключови думи: фестивал на хвърчилата, бар безкрай, созопол
01 Септември 2016, Четвъртък



На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято  между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.  Събитието се осъществява с любезното домакинство на Бар Безкрай, Бар Хавай и хотел Лагуна, а главни действащи лица ще са клуб „Асто“.

За първи път вятърът довя най-атрактивното морско септемврийско събитие до южното Черноморие: „Фестивал на хвърчилата“ вече има своето първо издание на къмпинг „Градина“ и се настанява удобно на плажа, в пространството между Бар Безкрай и бар Хавай!  От няколко години насам фестивалът се радва на изключителен интерес по бреговете край Варна и Шабла и си спечели многобройни фенове, нетърпеливи за нови издания.

На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято  между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.  Събитието се осъществява с любезното домакинство на Бар Безкрай, Бар Хавай и хотел Лагуна, а главни действащи лица ще са клуб „Асто“.
Там където вятърът няма край  и забавите с хвърчила са ежедневие,  партито не спира и битието протича в усмихнато безвремие, ще се случи поредица от интересни демонстрации, творчески занятия и вдъхновяващи беседи, осигуряващи едно целодневно пребиваване на открито на красивата плажна ивица, щастливо обветряне и много настроение. За музикалната програма на 4 септември ще се погрижи любимецът на всички „градинари“ и активни познавачи на нощния живот – DJ Emil Prize.
„Фестивалът на хвърчилата“ е с отворен достъп за всички, пребиваващи на къмпинг „Градина“ и района, както и на гостите на традиционния форум на изкуствата „Аполония“ в Созопол, които биха желали да  разнообразят вечерната арт програма с интригуващи дневни дейности .
Още от първите слънчеви лъчи публиката ще може да се запознае с техники за издигане и управление на хвърчила, да се потопи в уникална по рода си флотилия от летящи обекти, която ще изпъстри безкрайното небе с цветна красота и грация. За най-малките са предвидени работилници по изработка на хвърчила и забавление до безкрай, или поне до залез слънце.
За целта в района ще бъдат разположени шатри, в които ще могат да се намерят бижута и картички, ръчно направени сувенири и разбира се красиви и уникални хвърчила – за тези, които биха желали да закупят за спомен или за подарък.
За всички жадни любители на хвърчилата, Бар Безкрай ще предлага целодневно разхладителни и освежаващи напитки за малки и големи, за творческо вдъхновение и успешно представяне и в конкурсите по най-оригинално, най-високо летящо и най-акробатично хвърчило.

За музикалната програма ще се грижи DJ Emil Prize


Прочетено: 59141 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
586
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 ФОН Флора Бургас 2009 Александропулис, юни.2007 Кавказка иглика BSB спретната къщурка орел Черноморец-Поморие
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development