Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас ще изграждат "Дом майка и бебе"



16 Ноември 2004, Вторник


Автор: Burgas Info



Пристанището на Созопол да не бъде отдавано на концесия и да стане общинско поискаха кмета на Община Созопол Веска Караманова и общинските съветници . По предложение на градоначалника, местният парламент гласува порта да се преобразува от обществен, с национално значение в местен с регионално, като се извади от активите на пристанище Бургас. Предложението ще бъде изпратено до Министерски съвет, Народното събрание и Министерство на транспорта. “Пристанището в Созопол, което се простира на приблизително 7 декара площ представлява особен интерес за общината”, се казва в докладната записка на кмета Караманова.


Дискусия по проблемите на образователната реформа подготвят от партия Новото време,в нея ще вземат участие преподаватели от учулища в гр.Карнобат,стана ясно по време на среща на кмета на общината инж.Атанас Атанасов с председателя на областния съвет на нововремците Момчил Момчилов.По време на срещата бяха обсъдени инициативите на нововремци за насърчаване на средния и дребен бизнес, разрешаване на образователни проблеми, както и данъчните облекчения при даряване на компютърна техника за учебни заведения..


До няколко месеца в Бургас ще бъде изграден Дом “Майка и бебе” заяви в интервю за “Дарик” Десислава Тенева специалист в дирекция “Социално подпомагане” Бургас.Финансирането свързано с построяването на дома е по проект на Световната банка и се реализира по инициатива на Агенцията за закрила на детето.В защитения дом ще живеят и отглеждат децата си малолетни и непълнолетни майки ,до навършване на 25-годишната си възраст.


Прочетено: 2486 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини всичко за отопланието морето и ние pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Краси Източен лопох цвят Welcome Лалета залез над ез.Вая-Бургас.JPG Египет Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development