Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Динко Динев от Черноморец Бургас - на финал на международен тенис турнирДинко Динев от Черноморец Бургас - на финал на международен тенис турнир
Ключови думи: тенис, динко динев, тенис клуж, черноморец Бургас
07 Май 2015, ЧетвъртъкТалант на Теник клуб Черноморец Бургас игра финал на международен тенис турнир в Добрич.

Състезателят на ТК „Черноморец Бургас” Бургас Динко Динев записа изключително силно представяне на международния тенис турнир до 12 години Izida Cup в Добрич, част от календара на Тенис Европа.

Прекрасно нещо са школите - обучение и забавление на едно. Запознайте се с още една възможност - Фънтопия - академия за деца в София, детски кът за прекрасно парти за рожден ден в София

11-годишният тенисист стигна до финала, но отстъпи на Николай Неделчев. Преди това Динко Динев отстрани няколко класни чуждестранни състезатели – Т. Джимистрашвили (Грузия) с 2:6 6:2 6:2, Дан Васили Дута (Румъния) със 6:3 1:6 7:6 (2) и българинът Максим Хорозов след отказване при 5:5 в първия сет.

Динко Динев е възпитаник на дългогодишния треньор Веселин Мирчев, който е един от най-опитните и успешни треньори в страната под чието ръководство са излезли много шампиони.

ТК „Черноморец Бургас” провежда професионални тренировки по тенис за развиване и усъвършенстване на техническите, физическите и тактическите качества на състезателите, с цел постигане на високи спортни резултати. Една от основните цели на клуба е привличането на деца между 5г. и 8г. за тренировки по тенис и начално обучение. С цел популяризиране на тениса треньорите работят и с по-големи деца, които имат желание да се запознаят и изпитат удоволствието от този хубав спорт. Както през миналата така и тази година добрите резултати продължават да радват треньорите, децата и техните родители. Паралелно с добрите постижения намирането на спонсор с цел подпомагане и финансиране ще е от голяма полза за всички. Друга цел пред клуба е участието на тенис турнирите от календара на БФ Тенис за 2015 във възрастовите групи до 8, 10, 12, 14, 16 и ITF.
Треньори в ТК „Черноморец Бургас” са Веселин Мирчев (Лиценз – „А“), Станимир Мирчев (Лиценз – „В“), Теодора Мирчева (Лиценз – „С“) и Мария Русева (Лиценз – „С“).
Прочетено: 17110 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
612
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старите бургазлии разказват бункер Красимир Балъков Дива свиня зад решека Тройна дъга над Бургас през гората, до морето Колоски на белом фоне ll Кокили за Строители и Атракции Стив и аз жълто и сиво 2
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development