Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Румънеца и Енчев на строга диета докато правят ремонт на морска дискотека



12 Януари 2015, Понеделник



За спортната форма на шоумените допринася и усиленият основен ремонт на нощния им клуб в Бургас, който ще открият в края месеца.

Докато правят основен ремонт, шоумените отслабват под контрола на диетоложката на Робърт Де Ниро и Брус Уилис – д-р Енджи Касабие Румънеца и Енчев напоследък се подлагат на ежедневен енергиен заряд.

Хранителен режим под контрола на популярен диетолог и фитнес програма с присъствието на реномирани инструктори са новото предизвикателство за двамата рапъри, които съвсем скоро ще демонстрират пълна промяна.

За спортната форма на шоумените допринася и усиленият основен ремонт на нощния им клуб в Бургас, който ще открият в края месеца. Хранителните режими на рапърите са съставени от популярния диетолог д- р Енджи Касабие, която се грижи за линията на редица български звезди. Освен това е съставяла здравословните менюта на холивудските звезди Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро и Джейсън Стейтъм по време на снимките им в София.

Румънеца и Енчев са си поставили за цел след известно време всички да възкликват по тях „Виж т‘ва тяло“, както самите те пеят в едноименното си парче. Определено в момента са им необходими здравословни източници на енергия, тъй като в кратки срокове трябва да отворят обновения Da Club. Той се очертава новият нощен хит на Бургас, а шоумените ще се грижат за програмата и купоните до сутринта.


Прочетено: 28316 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
561
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Изтравниче Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Мото клуб залез майк Градините на Версай от Бутик жълто Созопол евро 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development