Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков подкрепя кмета на Бургас Димитър Николов



09 Януари 2015, Петък



Във връзка с взетите мерки срещу зачистилите инциденти в бургаските чалготеки, Вълчо Чолаков заяви Категорично заставам зад волята на Община Бургас да гарантира сигурността на бургазлии

Като представител на държавата в областта и като гражданин на Бургас заставам и подкрепям волята на Община Бургас за използване на всички механизми, които да гарантират сигурността в града. Убеден съм, че единственият начин това да се случи е когато всички институции се обединят. За да осигурим спокойствието на хората е необходимо да действаме бързо и категорично, когато това се налага. Да не си прехвърляме отговорността, а да използваме всички дадени от закона възможности, за да отговорим на нуждата на обществото от сигурност. 
 
В последните години Бургас се утвърди като най-бързо развиващият се град в България. За всички институции е задължение да го превърнем и в сигурно и спокойно място за живеене. Вярвам, че в Бургас може да се развива бизнес, спазвайки правилата и законите, а именно от нас, институциите, зависи те да бъдат еднакво прилагани за всички. 
 
Време е инцидентите в нощните заведения да престанат, от което ще  спечелим всички. Те трябва да отговорят на предназначението си –място за забавление, а не риск за живота ни. 


Прочетено: 4074 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Черноморец Бургас Ива цвят Щрауси край Грудово коледни песни Балчик През поколение вечерен Бургас Тухлена селска къща Флора Бургас 2009 За Майсторите!!!!!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development