Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Европейски съюз // Приморско
Проектът е на стойност 77 094,73 лв, а периодът на изпълнение е 12 месеца

Община Приморско успешно приключва още един проект по ОПАК



Целта на проекта е Повишаване на качеството представените от Общината административни услуги чрез повишаване на капацитета на служителите й
Ключови думи: община приморско, проект, опак, административен капацитет, служители, капацитет
05 Юни 2014, Четвъртък



Със заключителна пресконференция, проведена на 4 юни 2014г. Община Приморско отчете резултатното приключване на още един успешно реализиран проект по Оперативна програма Административен капацитет, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Главната цел на проекта е Повишаване на качеството представените от Община Приморско административни услуги чрез повишаване на капацитета на служителите й.



Проектът „Администрацията на Община Приморско – компетентни и мотивирани служители в услуга гражданите и бизнеса” е спечелен чрез открита процедура за подбор на проектни предложения за предоствяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетна ос „Добро управление”, приоритет „Ефективна структура на държавната администрация”, бюджетна линия BG051PO002/12/1.1-04 и е на стойност 77 094,73 лв. Период на изпълнение 12 месеца.

В хода на изпълнение на проекта бяха проведени следните обучения:

- Обучение по AutoCAD, ArchiCAD, MCAD и Corel Draw;
- Обучение по английски език за придобиване на ниво А1;
- Специализирано обучение на тема защита и опазване на природните ресурси, защитените видове и бреговата ивица на Община Приморско;
- Проведени 2 обучения по екипна ефективност и ефективно лидерство;
- Основни производства по АПК (за неюристи);
- Електронни таблици с MS EXCEL (напреднали);
- Управление на отпадъците. Европейски норми и практики.

Провеждането на обученията е организирано така, че да не възпрепятства служителите при изпълнението на техните непосредствени задължения.
Екипът за изпълнение на проекта, състоящ се от ръководител на проекта, координатор и счетоводител работи по план, който включва разпределение на отговорностите, координиране изпълнението на дейностите и сроковете за тяхното изпълнение. Това е необходимо за изграждане на ефективен механизъм за координация и управление на проекта, който да осигури успешното реализиране на предвидените дейности и ефективното разходване на средства.


Проектът се осъществява с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”.
Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Приморско и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.


Прочетено: 34894 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
581
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Попрошайка воробей Община Бургас Етнографски музей Бургас Арина Spirit of Burgas Бургаски залез.JPG На Вая Исторически музей, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development