Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Образование
До 30 май 2014 г. е срокът за подаване на документи

Още месец приемат документи за Частно училище БургасКлючови думи:
30 Април 2014, СрядаДо 30 май 2014 г. е срокът за подаване на документи и кандидатстване в ЧОУИЧЕ Бургас. Всеки желаещ да кандидатства и да запише своето дете в Частно училище Бургас, е необходимо да подаде заявление за кандидатстване. Стъпките, след като подадете заявлението, са да се определи дата на изпит и индивидуален разговор.

Кандидатстване за предучилищен клас:

Детето прекарва един традиционен ден при нас в настоящата предучилищна група. Запознава се с учителите и с малчуганите, закусва и обядва, рисува и играе с тях. В спокойна обстановка и естествена учебна среда се наблюдават изградените умения и навици, характеровите особености и темперамента, способностите за адаптация на бъдещия ученик.

Кандидатстване за първи клас:

В предварително определен ден и час (в рамките на 1 час) детето участва в интервю с психолога на училището, попълва тест за проверка на памет, внимание, концентрация, логика и речников запас.
В следващ ден (в рамките на един преди обед) бъдещите първокласници работят в група, като попадат в различни ситуации, отговарят на въпроси, попълват тестове. Целта е да се оцени интелектуалната и емоционалната зрялост на кандидата, протичащите познавателни процеси, богатството на речта, както и някои от характеровите му особености.

От втори до седми клас нови ученици се приемат само ако има свободни места.

Необходими документи за кандидатстване са заявление за кандидатстване, здравен картон на детето, ученически бележки и документ от предходното заведение.
Повече информация може да получите на тел. +359 56 842 264+359 56 842 264 или на следния линк адрес www.uchilishteburgas.com


Прочетено: 10282 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Зеленина в Странджа Един рицар в Париж от Бутик Алекс Ботева и Фердинандова Разлистване ГРОБИЩЕН ПАРК Ето го Немо ремонт носачи Люцерна Елена АРКУТИНО
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development