Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Приморско - нови атракции привличат туристи и фенове



Приморско - нови атракции привличат туристи и фенове
Ключови думи: Приморско, Джет спортове, ектремни спортове, състезания по екстремни спортове
26 Август 2013, Понеделник



Джет състезание изпълни с фенове плаж край Приморско


Повече от 50 префесионални "любители" на екстремните машини премериха сили в залив край Приморско. Надпреварата е първи етап от републиканският Джет-Скай – шампионат.
 
Почитателите на екстремния джет-спорт имаха възможността да видят невероятни изпълнения във всички категории. След много оспорвана битка първата позиция в категория до 200 h.p. спечели Марио Михалев от Приморско, а над 200 h.p. - Николай Стефанов от Варна. Първи в категория „супер джет”, в която състезателят управлява машината прав, стана Валентин Тодоров от София. Организаторите, включиха и категория фристайл, за да могат участниците да демонстрират всякакви умения върху джет, а зрителите да ги оценяват. За най-добър фристайлър бе обявен Денис Йорданов от Варна. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи група ICE CREAM.
 
Кметът на община Приморско д-р Димитър Германов изгледа до край състезанието и изрази готовност да съдейства за превръщането му в традиция за морския град.
 





Прочетено: 20680 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
586
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
primorec Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ до паркинга на Miss Sixty централна градска тоалетна камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ Морска градина Бургас АРКУТИНО Бургаският кей
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development