Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

BOUX AVENUЕ в Странд БУРГАС



12 Август 2013, Понеделник



СТРАНД Бургас е първият лайфстайл център на открито в България, който отвори врати в гр. Бургас през юли 2013. Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно, като предлага богат избор от магазини, развлечения и заведения за хранене.

Един от най-открояващите се британски брандове обявява откриването на своя нов международен магазин на Boux Avenue в Бургас, който ще отвори врати в СТРАНД на 9 август 2013. Марката завладя сърцата на ценителите на бельо по света още с появяването си през 2011 година.
 
Boux Avenue предлага фино бельо, бански, спално бельо и аксесоари, достъпни за всяка жена. Новата колекция на Boux Avenue предлага колекция от красиво бельо с очарователни дизайни, където пастелните тонове и женствения стил събуждат едно закачливо усещане, а класическите сутиени в неутрални цветове ще ви накарат да се чувствате подготвени за всяка ситуация.
 
Създадено да носи комфорт, да осигурява добра поддръжка и да пасва идеално към всяка фигура, бельото на Boux Avenue е красиво и женствено допълнение към гардероба на всяка жена. Съблазнителното бельо, банските и спално бельо са налични в размери от 6 до 20 и размер на чашката от 65А до 90Н. Марката предлага също така и неустоими колекции от всекидневни дрехи, модни аксесоари и козметични продукти.
 
Магазините на Boux Avenue се отличават с изключително обслужване – обръща се специално внимание на нуждите на всеки клиент. Тук могат безплатно да ви вземат мерки и да ви дадат съвети за това кой размер е най-подходящ за вас, в случай, че не сте сигурни.
Всеки магазин на марката се отличава с красив и модерен дизайн. За по-голямо удобство на клиентите бельото е подредено в малки чекмеждета според размера. В пробните има интерком система, която да ви свърже с консултантите, както и три различни режима на осветление, имитиращи дневна, приглушена светлина и нощ. Всичко това прави пазаруването в Boux Avenue уникално изживяване. Безплатно опаковане на подаръци допълва усещането, че се намирате в бутик, при това на съвсем приемливи цени.
 
„Много сме горди да приветстваме в Странд толкова важен международен бранд като Boux Avenue. Гордеем се също така с това, че този е първия магазин на Boux Avenue в България - факт, който ясно показва колко са важни уникалния дизайн и оригиналните идеи за международните модни марки. Сигурна съм, че клиентите ни от Бургас, както и чуждестранните гости също ще харесат тези модерни колекции и ще превърнат магазина на Boux Avenue в Странд в гореща модна дестинация.“ – Мариела Остенд, изпълнителен директор на СТРАНД Бургас.
 
СТРАНД е не само място за пазаруване, а и място за отдих и забавления с уникални за страната атракции. Първият лайфстайл център на открито в България ще забавлява гостите си с невиждани досега артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, дигитално стрелбище, светещ голф, площад за събития eSquare, на който е разположен най-големият външен екран на открито в България.
 
За най-малките посетители на СТРАНД е предназначен детският център, който предлага разнообразни дейности и забавления в зависимост от възрастта им. Тук се помещава най-голямата детска джунгла в България, достигаща височина от 7 м, лего стая, зона за ролеви игри и парти зона. За децата е предназначена и спортната зала в СТРАНД, която е идеална за спортни тренировки и турнири, а тийнейджърите ще могат да се забавляват в залата за видео игри.


Прочетено: 14088 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Преминаването забранено! Довиждане, лято! след кафето Best friends коте ФАРА НА АХЕЛОЙ Мебелна Фабрика ДИЕЗ Алекс singing in the rain :))) ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development