Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Спортният комплекс в центъра на Бургас ще е готов предсрочно



08 Август 2013, Четвъртък



Новия спортен корпус в двора на двете бургаски гимназии - френската и ПМГ върви с бързи темпове. Предстои издигане на последното трето ниво на постройката, с което сградата ще бъде завършена на груб строеж.

Трите нива, в които ще има спортни зали, да бъдат с височина от 8 метра.
Басейнът е с полуолимпийски размери и е напълно изграден.
Новият спортен училищен център ще разполага още с фитнес зона, спортна зала за волейбол и баскетбол, зала за борба, гимнастика, спортни танци и други спортове на закрито.
В сградата ще има лекарски кабинети, стаи за треньори, душове, съблекални, санитарни възли и др. На последния етаж ще има помещение, което да изпълнява функциите на галерия за изложение на спечелените купи, медали и грамоти от бургаските ученици и панорамна тераса.
Сградата ще бъде с височина над 20 м., застроена площ от 931 кв. м. и разгъната застроена площ от 4230 кв. м.
Срокът за изпълнение на обекта, който стартира през февруари, е 18 месеца, но от темповете на строителните работи до момента може да се заключи, че ще завърши по-рано. Финансирането е в размер на 3 900 000 лв., осигурени от държавата и общинския бюджет на Бургас.
Новият спортен корпус ще бъде с въведени мерки за енергийна ефективност и достъпна архитектурна среда за хора с увреждания. Към него ще бъде изградена стоманобетонова рампа и ще бъде монтирана електрическа платформа – подемник. На всички основни нива в сградата ще има асансьор и санитарни възли, съобразени с нуждите на хората с увреждания. 





Прочетено: 13432 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
културен център орел Конкурс прическа Бургас 2009 залез УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Париж - моста на Александър 3-ти Нова професия Салат дьо Шоп Връзка pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development