Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Туризъм // Секс // Мода
Хаус-партито на лятото - Марк Найт на Какао

След хаус-партито на лятото - Марк Найт @ Какао - чакаме Ернан Катанео



Марк Найт at Какао - чакаме Ернан Катанео
Ключови думи:
06 Август 2013, Вторник



В петък бяхме свидетели на страхотен 6-часов сет на британецът Марк Найт - от касови хитове до чисто нови парчета - миксът беше впечатляващ, а публиката определено отговори подобаващо в численост и подкрепа

В петък бяхме свидетели на страхотен 6-часов сет на британецът Марк Найт - от хитове до чисто нови парчета - миксът беше впечатляващ, а публиката определено отговори подобаващо в численост и подкрепа!



Нетипично диджеят почна да "пуска" още в 1, след достойно подгряване на българския резидент на Какао и Ялта - Хуан Алварез ( :))) ). Мнозина очакваха по-"леко" парти, но явно Марк разчете правилно публиката и въобще не си позволи отпускане за миг и започна силно с добри парти-ритми. Публиката откликна с одобрение, за което предните редове бяха почерпени от същата бутилка, от която пиеше и самият англичанин.

За пореден път танцорките и танцьорите на Какао бяха умопомрачително готини - някои от тях дори привлякоха вниманието на Марк, който се заглеждаше и заиграваше една от русите хубавици ;)



В Петък пак сме на Какао на Ернан Катанео - имаме големи очаквания!

Ето и някои клипове, които направихме на партито - простете качеството на звука, но се бяхме разположили точно пред единия от говорителите... ;)









Прочетено: 24888 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
566
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
централна градска тоалетна аз Близо до жп гарата Бургас, Богориди, 2003 Конкурс прическа Бургас 2009 Часовникът на пепита КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Мишка ФАРА НА АХЕЛОЙ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development