Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ТВ СКАТ подаде жалба срещу Волен Сидеров и депутатите от АтакаВалери Симеонов
Ключови думи: Бургас, ТВ Скат, Волен Сидеров, Валери Симеонов
06 Юли 2013, СъботаТелевизия СКАТ подаде жалба в полицията заради хулиганските прояви на Волен Сидеров и депутатите от партия Атака.

Тя е внесена в Пето районно полицейско управление в Бургас от името на собственика на медията Валери Симеонов.  На 5 юли около 19:00 часа депутатите Волен Сидеров, Деница Гаджева, Десислав Чуколов, Миглена Александрова, Калина Балабанова, Димитър Димов, Иван Димитров и Адриан Асенов блокираха улицата пред офиса на телевизия СКАТ. Те употребиха ругатни и непристойни изрази към собственика на телевизията Валери Симеонов, служителите на медията и граждани, които по това време са се намирали в района, се казва в жалбата. Волен Сидеров отправяше неприличните изрази по мегафон, което наруши спокойствието на гражданите и обществения ред. Извършеното от депутатите на партия “Атака” прекрачва моралните норми и е нарушение на Наредбата за опазване на обществения ред на община Бургас и представлява хулиганска проява, се казва още в жалбата. Чрез нея ръководството на телевизия СКАТ настоява да бъде извършена проверка и ако бъдат установени нарушения, да бъде образувано наказателно производство. Припомняме, че по-рано същия ден, Волен Сидеров и депутатите му нападнаха журналисти на телевизия СКАТ на бензиностанция OMV в Бургас. Екипът беше изпратен след получен сигнал, че групата на Сидеров е блокирала работата на бензиностанцията. След като екипът на СКАТ се опитал да вземат интервю от Волен Сидеров, лидерът на “Атака” и депутатите се нахвърлили върху журналистите. Репортерът Ваня Чечева е била ритана от Деница Гаджева, а Волен Сидеров нанесъл няколко удара в гръб на оператора Светлан Атанасов. На мястото са присъствали още трима оператори на СКАТ, които също бяха блъскани и обиждани от депутатите на “Атака”.


Прочетено: 6548 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Нова професия Цвете Малката Детски къщи Teddys house Vision Списание Влъхвите Пристанище Приморско жици край пътя Кръст за Бургас Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development