Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Strand ще отвори врати в Бургас съвсем скороStrand ще отвори врати в Бургас съвсем скоро
Ключови думи: Strand, Бургас, мол, лайфстайл център, Cinegrand
17 Юни 2013, ПонеделникОстава по-малко от месец и бургазлии тръпнат в очакване да станат първите домакини на подобен тип център в страната.

На 29 юни отваря врати първият мол от открит тип – Strand. Строителството му започна през 2011 г.  Две години по-късно ще имаме възможност да го видим в завършен вид. За него се говори, че всъщност това не е типичен мол, а т.нар. лайфстай център. Причините са в самият тип на строителството. Ще наподобява търговска улица с магазини, обществени зони, заведения и забавления. Дори името идва от там, Strand – една от големите търговски улици в центъра на Лондон. Целта на този тип центрове се свежда до това клиентите да прекарат максимално дълго време и да имат възможност да избират измежду повече преживявания от стандартното пазаруване. Това, което ще липсва в Strand в сравнение с другите два мола на територията на Бургас са хипермаркет, магазин за техника, магазин за играчки и др. Това, което центърът ще предложи от своя страна е по-голяма площ за заведения и развлечения – 1/3 от него. Закрито футболно игрище, център за танци и спорт, детски център, зала за видеоигри, художествена галерия и закрита изложбена площ за графити са част от плюсовете на Strand. Впечатляващ е площада за събития eSquare, който е с най-големия екран на открито в България. Много силен наемател в центъра е киното, където оператор ще е индийската верига Cinegrand. Първо ще отвори салон за 6D прожекции (които ангажират всички сетива), а през август още седем зали. Предвиждат се 11 заведения – барове, кафенета и тематични ресторанти. От една страна има известни опасения, че няма да бъде желана дестинация за много хора поради факта, че в непосредствена близост се намира Burgas Plaza, както и наличието на още един мол – Galleria Burgas.  Възможно е да се получи пренасищане. Но, от друга страна, Strand предлага съвсем различна концепция, а в една конкурентна среда това е предимство. 


Прочетено: 11698 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтаните на Град Монтата-BG Зима в Странджа pepita  Eroapteka Конкурс прическа Бургас 2009 Връзка wellcome to bourgas Бургас, Богориди Лампа Часовникът на Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development