Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Продължава реконструкцията на остров Света АнастасияПродължава реконструкцията на остров Света Анастасия
Ключови думи: Бургас, остров св. Анастасия, черно море, военноморска база
17 Юни 2013, ПонеделникПроектът е Културно-историческото наследство на остров Света Анастасия и град Бургас – атрактивна и конкурентоспособна  туристическа дестинация.

Проектът за реконструкцията на мостика и обновяването на острова е един от най-атрактивните и желани проекти от гражданите и гостите на Бургас. С пълна сила продължават ремонтните дейности по съществуващите там сгради, пристана и благоустройството на района. Реставрацията на църквата върви с бързи темпове. Грубите мазилки и фугировки по фасадите на църквата са завършени, както и вътрешните дървени тавани. Топлоизолациите са готови, а керемидите по покрива й се редят. Остава да бъде извършена художествената реставрация.  Всичко това се случва благодарение на едрогабаритни бойни кораби от Военноморската база в Атия, които извозват тежките строителни машини и материал до острова. Настоящата година е изключително важна за подготовката на приоритетните обекти и проекти на общината за следващия програмен период.


Прочетено: 11838 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стилът на знаменитостите БГ СМЕШКИ Богориди, Бургас Алуминиеви парапети Промоция Бургас, ФЛОРА 2008 Инкубатори за люпене на яйца Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Сладурани с ЛЕГО
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development