Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Paul Oakenfold и Dub Fx на Solar Dnace Arena



Paul Oakenfold и Dub Fx на Solar Dnace Arena
Ключови думи: Paul Oakenfold, Dub FX, Spirit of Burgas, Бургас, Морска градина, Централен плаж
30 Май 2013, Четвъртък



Един от най-значимите диджеи в световен мащаб - Paul Oakenfold, потвърди участието си за летния фестивал SPIRIT of Burgas.

Новите имена към списъка на SPIRIT of Burgas  са Paul Oakenfold, който се присъединява към най-известното транс трио Above&Beyond в първия ден на SPIRIT of Burgas -27 юли, a Dub FX е специалният гост на следващия ден.
Paul Oakenfold е номиниран два пъти за грами. Той определян като най-влиятелният диджей в света от най-престижните медии и е записан в Книгата за рекордите на Гинес именно с това си прозвище. За него се твърди, че е жива легенда. Той е автор на ремикси на Джъстин Тимбърлейк, Ролинг Стоунс, Снуп Дог, Мюз, U2, Ню Ордър, Дъ Кюър, Масив Атак, Мадона и др. Кралицата на попа избра именно него за свой подгряващ диджей на концерта си у нас. Paul Oakenfold е автор на саундтраците на „Матрицата”, „Парола: Риба меч”, „Не умирай днес”, „Карибски пирати”, „Шрек 2”. Негова е и музиката в Big Brother. Paul Oakenfold става и един от диджеите, имали уникалния шанс да съпровождат по турнетата групи като INXS, U2, Simply Red. 
Сцената на Solar Dance Arena ще посрещне Dub FX на 28 юли. Той придобива световна популярност с видеото „Love someone” в YouTube. Музиката му е комбинация от бийтбокс, реге, дъб, хип-хоп и дори дръм енд бейс, а текстовете му винаги са социално насочени. Той е известен с уличните си изпълнения, които не спира да прави, пътувайки по света.


Прочетено: 8238 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ KST Bourgas 1975 аз  като бебе с майка ми МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Неизползваната жп линия в парк лека вечер Pepi За Майсторите!!!!!!! В Несебър Данил Созопол - пристан
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development