Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ZAZ на SPIRIT of Burgas



ZAZ на SPIRIT of Burgas
Ключови думи: ZAZ, Je Voux, централен плаж, морска градина, Spirit of Burgas, Бургас
06 Юни 2013, Четвъртък



Певицата се завръща с обещание за още по-незабравим лайв. 

Французойката, която смесва различни стилове, като джаз, соул, шансон и др. този път застава на сцената на най-горещото музикално събитие в страната - SPIRIT of Burgas 2013. Почитателите й ще имат възможност да бъдат едни от първите, които да чуят песните от новия й втори албум, броени дни след издаването му.
Истинското име на певицата е Isabelle Geffroy. Тя пя за първи път пред българска публика миналата година, когато препълни зала 1 на НДК. ZAZ е възпитаник на престижната консерватория CIAM в Бордо. Музикалната й кариера започва през 2001 г., а в следващите почти десет години се изявява като певица на редица групи.
Французойката издава дебютният си албум “ZAZ” през 2010 г., който става двойно платинен след като я изстрелва във всички европейски класации. В него е и хита „Je Veux”, с който придобива популярност. „RECTO VERSO” е втория й студиен албум, чиято премиера се случи само преди броени дни. Парчето „On ira” вече се превърна в суперхит.
ZAZ е канена в различни телевизионни и радио предавания. Сред своите музи тя посочва Вивалди, Ella Fitzgerald и други, а най-силно се увлича по африканските, кубински и латино ритми.


Прочетено: 8682 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жълтурче.jpg Пожарната в Бургас Пътна помощ Рибари в Истанбул аз Spirit of Burgas Бургас, ФЛОРА 2009 Духовности Попрошайка воробей Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development