Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ZAZ на SPIRIT of Burgas



ZAZ на SPIRIT of Burgas
Ключови думи: ZAZ, Je Voux, централен плаж, морска градина, Spirit of Burgas, Бургас
06 Юни 2013, Четвъртък



Певицата се завръща с обещание за още по-незабравим лайв. 

Французойката, която смесва различни стилове, като джаз, соул, шансон и др. този път застава на сцената на най-горещото музикално събитие в страната - SPIRIT of Burgas 2013. Почитателите й ще имат възможност да бъдат едни от първите, които да чуят песните от новия й втори албум, броени дни след издаването му.
Истинското име на певицата е Isabelle Geffroy. Тя пя за първи път пред българска публика миналата година, когато препълни зала 1 на НДК. ZAZ е възпитаник на престижната консерватория CIAM в Бордо. Музикалната й кариера започва през 2001 г., а в следващите почти десет години се изявява като певица на редица групи.
Французойката издава дебютният си албум “ZAZ” през 2010 г., който става двойно платинен след като я изстрелва във всички европейски класации. В него е и хита „Je Veux”, с който придобива популярност. „RECTO VERSO” е втория й студиен албум, чиято премиера се случи само преди броени дни. Парчето „On ira” вече се превърна в суперхит.
ZAZ е канена в различни телевизионни и радио предавания. Сред своите музи тя посочва Вивалди, Ella Fitzgerald и други, а най-силно се увлича по африканските, кубински и латино ритми.


Прочетено: 8746 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Странджа, старите дървета wellcome to bourgas Aerogara Byrgas Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Журналистка Слънчев бряг не е само строителен обект Река Сена, Париж от Бутик HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Конструкция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development