Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Уеднаквяването на цените на услугите по плажните ивици е абсурд12 Юни 2013, СрядаМалките плажове не отговарят на финансовите вложения за поддръжка, качеството на обслужване, което предлагат по-големите концесионни ивици.

Абсурдно е предложението за уеднаквяване на цените на услугите на плажните ивици. За всеки плаж в зависимост от големината и месторазположението му, инвестициите са различни, качеството на предлагания продукт също, както и годишната концесионна такса. Това каза управителят на южния плаж в Слънчев бряг Кирил Спасов. Коментарът му е по повод изказването на министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева, че цените на чадърите и шезлонгите по родното Черноморско крайбрежие трябва да бъдат регулирани.
Малките плажове не отговарят на финансовите вложения за поддръжка, качеството на обслужване, което предлагат по-големите концесионни ивици. Южната ивица в курортен комплекс  „Слънчев бряг” е с дължина около 1 километър и там целогодишно се влагат сериозни  инвестиции за нейната чистота и за спазването на всички 32-ва критерия на международния сертификат „Син флаг”, които не са никак малко, допълни Спасов. Услугите, който се предлагат отговарят на всички световни изисквания. За чистотата на плажа се грижат две машини за почистване, повече от двайсет спасители бдят за сигурността на летовниците, оборудвани са с най-добрите спасителни лодки и инвентар, осигурени са всякакви безплатни удобства за инвалиди, обслужващия персонал е два пъти по-голям в сравнение с по-малките ивици. Цените на чадърите и шезлонгите по цялата пясъчна ивица в курорта Слънчев бряг не са променяни от две лета насам.
 
Сергей Петков
0878 67 68 01


Прочетено: 11026 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Ботева МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Колоски на белом фоне Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ аз  като бебе с майка ми Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Wall! обход в търсене на храна Фонтанът на pepita
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development