Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // ПР Публикации
СТРАНД Бургас - търговски и развлекателен център от ново поколение

Работодатели подготвят успешни кадри в Бургас



18 Февруари 2013, Понеделник



Повечето работодатели са наясно за качествата и уменията, които желаят да открият в потенциалните наети кадри. Училището - средно или висше дава базата за изграждане на професионалисти.


To не дава специфични умения и в, общия случай, не развива качества за работа в екип. Обучението на кадрите обикновено започва след година два работа.

Мениджърският екип на МОЛ Странд Бургасне разчита на случайността, а организира Академия за професионално обучения. В Бургас вече се записват. Записване тече и на сайта на Академията. Сайтът е разработен от екипа KAK Development, който развива и bourgas.org, и много други успешни проекти.

Както твърдят ръководители и ментори: СТРАНД Академия е стъпка към успешна кариера. По време на курсовете се научава всичко, което трябва да се знае, преди човек да започне работа в търговията, в развлекателен бизнес, и изобщо - да работи с хора. Безплатни интензивни курсовесъчетават теория и практика.

Лекторите са световно известни професионални обучители.

Записването е лесно чрез специална форма:http://strandacademy.bg/application_form.php в три основни направления: ритейл, ресторантьорство, висш мениджмънт.


Прочетено: 14686 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
5
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Един Бургас, ФЛОРА 2008 Кавказка иглика Инкубатори за люпене на яйца Първа копка Долно Езерово Бургас, ФЛОРА 2009 морето и ние Елена аз жълто и сиво 2 БЪДИЩЕ Странджанска гора
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development