Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // ПР Публикации
СТРАНД Бургас - търговски и развлекателен център от ново поколение

Работодатели подготвят успешни кадри в Бургас18 Февруари 2013, ПонеделникПовечето работодатели са наясно за качествата и уменията, които желаят да открият в потенциалните наети кадри. Училището - средно или висше дава базата за изграждане на професионалисти.


To не дава специфични умения и в, общия случай, не развива качества за работа в екип. Обучението на кадрите обикновено започва след година два работа.

Мениджърският екип на МОЛ Странд Бургасне разчита на случайността, а организира Академия за професионално обучения. В Бургас вече се записват. Записване тече и на сайта на Академията. Сайтът е разработен от екипа KAK Development, който развива и bourgas.org, и много други успешни проекти.

Както твърдят ръководители и ментори: СТРАНД Академия е стъпка към успешна кариера. По време на курсовете се научава всичко, което трябва да се знае, преди човек да започне работа в търговията, в развлекателен бизнес, и изобщо - да работи с хора. Безплатни интензивни курсовесъчетават теория и практика.

Лекторите са световно известни професионални обучители.

Записването е лесно чрез специална форма:http://strandacademy.bg/application_form.php в три основни направления: ритейл, ресторантьорство, висш мениджмънт.


Прочетено: 13412 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
5
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Созопол Welcome Жълтурче Жреци на музите 2009 хотел приморец Вече съм голяма ahtopol АХИЛОЙ Довиждане, лято! Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development