Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицейска хроника за Бургас на 13.август 2012 сутринта с Цветелина Рандева



23 Август 2012, Четвъртък



Разкрити кражби на кухненско оборудване, мебели, облекла и 13 агнета

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
 За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 23 годишната Г.Д. – 1,5 промила.
На 23.08.т.г. около 01.20 ч. на бургаската улица «Сливница» № 34, служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас спрели за проверка л.а. «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 22 год. С.Т., с който се придвижвали и : 22 год. Б.А. и 20 год. С.Г., всички от Бургас. Открити и иззети са две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/, за които Б.А. заявил че са негови и на С.Г. Б.А. и С.Г. са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение кражбата на кухненско обзавеждане, шкаф, мивка, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони, хладилник, аспиратор, фритюрник, маса със столове, четири телевизора и други вещи, отнети в периода от м. декември 2010 год. до сега от частна къща в с. Черни връх, собственост на английски гражданин, е установен извършителя на деянието – това е : 49 год. П.К. от с. Черни връх, който е задържан за срок от едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» - Поморие по отношение кражбата на 13 агнета, осъществена за периода от месец май до настоящия момент от частна кошара край Каблешково, собственост на 45 годишен мъж от Каблешково, е установен извършителя  на деянието – това е : 34 год. Р.Щ. от Каблешково. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 14.45 ч. служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по сигнал извършили проверка на частен дом, разположен на ул. «Балкан» № 46 в Бургас, където на терасата на втория етаж, са открити две саксии с две зелени канабисови растения. По данни на 32 годишната Д.Ц. растенията са отглеждани съвместно със съпруга й – Г.Ц., 30 годишен и са за лична употреба. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.08.т.г. около 23.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от ловен стражар към Държавно ловно стопанство - Несебър за незаконен лов, осъществяван в лозов масив в с. Кошарица – за проверка е спрян т.а. «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. Н.Т. от с. Синеморец, с който се придвижвал и : 44 год. К.К. от с. Теньово. В автомобила е открита законно притежавана от КН.Т. ловна пушка марка «Силма», 12 калибър с четири патрони за нея и прострелян див заек. Лицата са задържани с полицейска заповед в Районно управление «Полиция» - Несебър. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 15.00 ч. в Поморие, на ул. «Княз Борис I» в близост до комплекс «Сънсет ризорт», служители от Районно управление «Полиция» - Поморие спрели за проверка товарен автомобил «Ситроен Джъмпер», със софийска регистрация, управляван от 38 год. М.К. от Хасково, извършващ зареждане на магазини в Поморие. Открити и иззети са 89 тениски от марките «Tommy Hilfiger» и «Lacoste», без документи от правопритежателя на търговските марки. По случая е образувано досъдебно производство. 
На 23.08.т.г. около 03.00 ч. в района до х-л «Космос», служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас спрели за проверка л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Д.И. от Бургас, като констатираи че ползвания винетен стикер е неистински. Работата по случая продължава.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
За времето от 01.00 ч. до 05.30 ч. на 22.08.т.г., след взломяване секретен патрон на металната входна врата е проникнато в помещението на частен апартамент, разположен в бл. 4 на к-с «Старият възел» в Слънчев бряг-запад, обитаван от 38 годишен българин, като е отнета сумата от 17 000 лева и два златни пръстена. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 22.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 48 годишна украинска туристка, отседнла в Слънчев бряг, за това че на 19.08.т.г. вечерта, й е извършена кражба на найлонов плик, оставен без надзор на шкафче в рецепцията на  хотела, в който имало застраховки и сумата от 200 долара и 300 евро. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 14.50 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 40 годишна плевенчанка, за това че предни яден около 02.00 ч. пред хотел «Кристал-2» е застигната от двама непознати мъже, единия от които издърпал дамската й чанта, съдържаща : лични документи, два мобилни телефона и сумата от 700 лева, след което побягнали в посока х-л «Заря». Работата по случая продължава.
На 23.08.т.г. около 02.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишен мъж от Пазарджик, за тона че за времето около 23.15 ч. предни яден по вътрешния път срещу дискотека «Гранд» от страната на х-л «Хризантема» в Слънчев бряг, непознат мъж издърпал от врата му златен синджир от бяло и жълто злато с тегло 100 грама и златен кръст с тегло 30 грама. Работата по случая продължава.




Прочетено: 4386 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас Професиоанални Американски Кокили за Строители Четвърти рожден ден Aerogara Byrgas късче от Морската градина Бургаският мост през 2011 г. Нощен Париж от Бутик евро 2008 Пролет на село моите цветя грее грее Етнографски музей Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development