Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Да се спре продажбата на държавна земя на богопомазани фирми срещу компенсаторки22 Август 2012, СрядаОт Съюзът на младите и студентите, СМС, настояваме МС да спре подготвената продажба на държавна земя от МЗХ, поради явно опорочената процедура.

Правителството представя мярката като антикризисна, уж да се запълни бюджета, но очевидно манипулира и заблуждава народа, защото ако намерението беше наистина такова, допустимите платежни средства щяха да бъдат само чисти пари.
Наместо това още в началото на годината предварително са били информирани близките до управляващите среди и фирми да си закупят евтини бонове, на цена почти една трета от сегашната, с което първо да се облагодетелстват от разликата в цената, и второ да бъдат с много по-конкурентни оферти на подготвяните търгове, тъй-като са получили боновете си на много ниска цена и могат да наддават три пъти повече от инвеститор, който би се включил в този момент.
Това е поредната изключително лоша практика за управление на държавните активи, с което ще се нанесе огромна финансова вреда на българския народ.
Не само, че сегашните управляващи за последните три години не обезсилиха предишната грандиозна далавера - заменките на Тройната коалиция, ами сега са на прага да изпълнят собствената си такава.
В случай че отговорните министри не коригират разписаните заповеди, ще настояваме за оставки.Прочетено: 14564 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Източен лопох цвят Конкурс прическа Бургас 2009 Река Сена, Париж от Бутик врабец wellcome to bourgas Водорасли Аквасорс За Майсторите!!!!!!! Машините на Леонардо ВИК УСЛУГИ БУРГАС Руски паметник, Бургас  Eroapteka
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development