Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Да се спре продажбата на държавна земя на богопомазани фирми срещу компенсаторки



22 Август 2012, Сряда



От Съюзът на младите и студентите, СМС, настояваме МС да спре подготвената продажба на държавна земя от МЗХ, поради явно опорочената процедура.

Правителството представя мярката като антикризисна, уж да се запълни бюджета, но очевидно манипулира и заблуждава народа, защото ако намерението беше наистина такова, допустимите платежни средства щяха да бъдат само чисти пари.
Наместо това още в началото на годината предварително са били информирани близките до управляващите среди и фирми да си закупят евтини бонове, на цена почти една трета от сегашната, с което първо да се облагодетелстват от разликата в цената, и второ да бъдат с много по-конкурентни оферти на подготвяните търгове, тъй-като са получили боновете си на много ниска цена и могат да наддават три пъти повече от инвеститор, който би се включил в този момент.
Това е поредната изключително лоша практика за управление на държавните активи, с което ще се нанесе огромна финансова вреда на българския народ.
Не само, че сегашните управляващи за последните три години не обезсилиха предишната грандиозна далавера - заменките на Тройната коалиция, ами сега са на прага да изпълнят собствената си такава.
В случай че отговорните министри не коригират разписаните заповеди, ще настояваме за оставки.



Прочетено: 16408 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Римокатолическата черква бункер Созопол Нощен Париж от Бутик Машина за боядисване 2,1 л/мин, бутална помпа HSP3890-2490 ЛВ. АНАЛОГ НА GRACO ST-MAX 395 Египет “Бакти+“ Препарат за септични ями pepi Инкубатори за люпене на яйца
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development