Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

The Year of the Dragon Tour, Свен Ват в Какао Бийч



Ключови думи:
10 Август 2012, Петък



На 18 август 2012, събота - Кулминацията в програмата на Cacao Beach. България ще стане част от огнедишащото световно турне на Sven Vath - The Year of the Dragon Tour.

Лятото се нажежава и достига най-горещата си точка на Cacao Beach с The Year of the Dragon Tour - на сцена с няколко нива, видео пърформанс.

На 18 август 2012 България става част от световното турне на Sven Vath под заглавие The Year of the Dragon Tour. Oгнедишащият парти-властелин Sven Vath е кулминацията в програмата на Cacao Beach. За първи път от 2 години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.

С 30-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество за няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук и погледът винаги отправен напред, в бъдещето. Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, немският техно и транс класик стартира световната си обиколка от далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма, очакването на вълнуващи забавления и висока енергия, които 2012-а се очаква да донесе.

Именно с такива амбиции за голямото събитие са и организаторите от Метрополис, които подготвят на плажа до Cacao Beach специална сцена на няколко нива за още по-интензивен контакт на публиката с гостите зад пулта. Градусът на настроението ще бъде повишен допълнително от немска бира номер 1 в света – Beck’s, а вълненията – още по-силни, благодарение на горещите танцьорки, както винаги облечени в провокативните авторски костюми на дизайнера Искрен Лозанов. Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформанс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

Приносът на Sven Vath към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от артистите, към които  демонстрира особена симпания е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото му турне.

Вече години KiNK е най-известното българско име в танцувалната електронна музика, с десетки издания за елитни лейбъли, сред които – Ovum на Джош Уинк. В последното десетилетие той прекарва живота си между домашното си студио и най-големите световни клубове, които покорява всеки уикенд. У нас прави редки участия, като предстоящото му на Teleport Ibiza е най-голямата сцена, на която ще застане зад пулта в България. Youtube е пълен с фенски клипчета, в които най-големите имена на електронната сцена пускат музиката му, а самият Sven Vath избухва с негови тракове на десетина от най-големите фестивали в света.

Партито на KiNK Live и Sven Vath е част от Teleport Ibiza – две събития, които представят двете най-популярни партита от меката  на електронната музика – Ибиса CircoLoco (на 17 август, с участието на Davide Squillace и Matthias Tanzmann) и култовата марка Cocoon.

Комбинираните едноименни билети за събитията от 40 лева свършиха, а единичните пропуски са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann  и 35 за Sven Vath и KiNK Live. Продават се в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Партито на Sven Vath & KiNK Live се осъществява с генералната подкрепа на Beck’s, както и с медийната подкрепа на TV7, iNEWS.bg, PowerFM, Burgas24.bg, DJbook.bg, Go Guide, MySound.bg, Stand.bg, Stashbg.com, Tochka.bg и Tillate.bg.






Прочетено: 5286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж5 Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Синята пеперудка Жреци на музите 2009 аз Учебници CALLAN метод моите цветя Черноморец-Поморие моите цветя Стив и аз Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development