Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

The Year of the Dragon Tour, Свен Ват в Какао Бийч



Ключови думи:
10 Август 2012, Петък



На 18 август 2012, събота - Кулминацията в програмата на Cacao Beach. България ще стане част от огнедишащото световно турне на Sven Vath - The Year of the Dragon Tour.

Лятото се нажежава и достига най-горещата си точка на Cacao Beach с The Year of the Dragon Tour - на сцена с няколко нива, видео пърформанс.

На 18 август 2012 България става част от световното турне на Sven Vath под заглавие The Year of the Dragon Tour. Oгнедишащият парти-властелин Sven Vath е кулминацията в програмата на Cacao Beach. За първи път от 2 години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.

С 30-годишната си кариера и култовия Cocoon, Sven Vath отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество за няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук и погледът винаги отправен напред, в бъдещето. Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, немският техно и транс класик стартира световната си обиколка от далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма, очакването на вълнуващи забавления и висока енергия, които 2012-а се очаква да донесе.

Именно с такива амбиции за голямото събитие са и организаторите от Метрополис, които подготвят на плажа до Cacao Beach специална сцена на няколко нива за още по-интензивен контакт на публиката с гостите зад пулта. Градусът на настроението ще бъде повишен допълнително от немска бира номер 1 в света – Beck’s, а вълненията – още по-силни, благодарение на горещите танцьорки, както винаги облечени в провокативните авторски костюми на дизайнера Искрен Лозанов. Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформанс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

Приносът на Sven Vath към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата към млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от артистите, към които  демонстрира особена симпания е българският продуцент Страхил Велчев, световно познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години. Затова именно KiNK Live и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на настоящото му турне.

Вече години KiNK е най-известното българско име в танцувалната електронна музика, с десетки издания за елитни лейбъли, сред които – Ovum на Джош Уинк. В последното десетилетие той прекарва живота си между домашното си студио и най-големите световни клубове, които покорява всеки уикенд. У нас прави редки участия, като предстоящото му на Teleport Ibiza е най-голямата сцена, на която ще застане зад пулта в България. Youtube е пълен с фенски клипчета, в които най-големите имена на електронната сцена пускат музиката му, а самият Sven Vath избухва с негови тракове на десетина от най-големите фестивали в света.

Партито на KiNK Live и Sven Vath е част от Teleport Ibiza – две събития, които представят двете най-популярни партита от меката  на електронната музика – Ибиса CircoLoco (на 17 август, с участието на Davide Squillace и Matthias Tanzmann) и култовата марка Cocoon.

Комбинираните едноименни билети за събитията от 40 лева свършиха, а единичните пропуски са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann  и 35 за Sven Vath и KiNK Live. Продават се в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Партито на Sven Vath & KiNK Live се осъществява с генералната подкрепа на Beck’s, както и с медийната подкрепа на TV7, iNEWS.bg, PowerFM, Burgas24.bg, DJbook.bg, Go Guide, MySound.bg, Stand.bg, Stashbg.com, Tochka.bg и Tillate.bg.






Прочетено: 5246 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
обход в търсене на храна Близо до жп гарата Конкурс прическа Бургас 2009 Божидара -спокойствие в морската градина Пътна помощ Пречиствател на въздух за стая с термометър Конструкция орел 9 мая 2015 года Международен Семинар на фризьорите София така е по-добре
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development