Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // Bourgas.Org // Арт
Ансамбъл Българе представят спектакъла

Уникалните гласовеАнсамбъл българе и тримата тенори
Ключови думи:
01 Август 2012, СрядаНа 02.08 в Летен театър  - Бургас, от 20:30 ч.,  трио „Уникалните гласове” ще представят, за първи път в Бургас, своя спектакъл „THE UNIQUE VOICES”
Един грандиозен спектакъл на тримата тенори  - Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров. Изключително разнообразен и атрактивен спектакълът има невероятно въздействие върху публиката, тъй като включва в себе си класиката на италианските арии, евъргрийни, латино, рокендрол, руски шлагери, и най – великите български песни. Сред участниците са  майсторът на цигулката Атанас Славов - Мравчо, темпераментният Алфредо Торес и трупата му, солисти на Национална опера и балет, Албена Вескова - солистката на НФА "Българе",  както и  ансамбъл "Българе" в една нова светлина.

Със съдействието на Община Бургас

Билети на касата на Драматичен театър

THE UNIQUE VOICES


Веселин Вачев - роден в гр. Пловдив - тенор
Завършва ДМА "Панчо Владигеров"
Веселият нрав на Веселин Вачев едва ли идва само от името му. Той носи мекота и добродушие, които го правят универсален борец. Негова е основната заслуга за поп звученето в пеенето на Уникалните Гласове (The Unique Voices). Никога не е имал дилеми с какво иска да се занимава. Още от детската градина, се влюбва в сцената. Логично следва музикалното училище, където с всяка следваща година започва да усеща със сърцето си и да разбира, че пеенето е начина му на живот. "Музиката определя и характера ми, постоянно пея в колата, в банята, вкъщи - казва Веско.  "Искам хората да ни запомнят по някакъв начин, да ни приемат и да са удовлетворени от това, което слушат.Борис Луков - роден в гр. Варна - тенор.
Занимава се с пеене от 10 годишен. Завършва средно музикално училище "Любомир Пипков" в София и  оперно пеене в ДМА "Панчо Владигеров", в класовете на едни от именитите професори по музика. За Борис музиката е всичко страст, гордост, любов.  "Имам невероятен талант, който искам да показвам, оперната музика трябва да стане достъпна обикновените хора"- споделя той.


Георги Петров - роден в гр. Дупница - тенор.
Занимава се с оперно пеене от 17 - годишен.
Завършва две годишен курс по оперно пеене в ,,Нов българси университет" при проф.Асен Селимски. Бакалавърската си степен завършва в НАТВИЗ със специалност ,,Музикален театър".
В момента учи магистратура при Калуди Калудов
НБУ. Участник в много международни конкурси. С топлия си и силен глас, както и с непосредственото с и поведение на сцената допринася за магията на Уникалните гласове.
Прочетено: 22304 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Заслон в местност Силкосия KST Bourgas 1975 Подводен свят моите цветя Черноморец-Поморие аЗ В  АНГЛИЯ Община Бургас Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Флора Бургас 2009 Учебници CALLAN метод Рибарското селище край Бургас Старите бургазлии разказват
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development