Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Премиерът Бойко Борисов ще посети град Бургас днес



31 Май 2012, Четвъртък



Министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще посетят град Бургас

В рамките на визитата ще бъде направена демонстрация на стационарния скенер, на митническия пункт на пристанище Бургас, финансиран от Световната банка в размер на 2.400 000 лв.

След това г-н Борисов ще открие нов кореспондентски пункт на Българското национално радио. Сградата е триетажна, паметник на културата с разгърната площ около 300 кв. м. и с дворно място – около 200 кв.м. Благодарение на областната управа имотът става собственост на БНР.

В рамките на посещението си в гр. Бургас премиерът Бойко Борисов и министрите Симеон Дянков и Делян Добрев ще присъстват на церемония по поставяне на символичния камък за начало на изграждането на инсталация „Хидрокрекинг на Гудрон” в „Лукойл Нефтохим Бургас”. На събитието ще присъства и президентът на ОАО „Лукойл” г-н Вагит Алекперов.

По-късно през деня в присъствието на министър-председателя и вицепремиера министърът на икономиката ще подпише договор за предоставяне на концесия за добив от находище „Върба-Батанци“.
Запасите от оловно-цинкови руди в находище „Върба-Батанци“ са около 3 млн. и 200 хиляди тона, като се очаква годишно да се добиват около 70 хиляди тона. В подготвителния етап по стартиране на находището ще бъде осигурена работа на около 200 души. Предвижда се през първите пет години от срока на концесията да бъде направена инвестиция в размер на 22 милиона лева.   




Прочетено: 6808 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В очакване на жертвата Неизползваната жп линия в парк РК отгоре е по-забавно и по-безопасно Водорасли Аквасорс Sunrise Кръст за Бургас тръби и инсталации ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Попрошайка воробей честит рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development