Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас раздавали паратаменти за развратни дейности



http://chizjov.35photo.ru/photo_38410/
Ключови думи: трафик на хора, проституция, разврат, развратни дейности
20 Април 2012, Петък



Вестник Ало Бургас послужил като платформа за набиране на девойки с мерак

На 18.04.т.г. служители на отдел «Борба с организираната престъпност» - Бургас са провели специализирана операция на територията на Бургас, с цел документиране престъпната дейност на лица, занимаващи се с вътрешен трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Задържани са : 26 годишната Х.В. от София и 32 год. Т.П. от Плевен, временно живеещи в Бургас на квартира, разположена в бл. 9 вх. А в ж.к. «Братя Миладинови». Установено е, че квартирата им, както и втори апартамент, нает от Х.В. и Т.П. и разположен на бургаската улица «Патриарх Евтимий» №123, са отдавани за развратни дейности. Към момента е констатирано, че Х.В. и Т.П., чрез обяви във в-к «Ало, Бургас» набирали момичета за компаньонки, обещавайки им доходи до 10 000 лв.
На обявите се отзовавали обикновенно момичета от вътрешността на страната, както и от Бургас, на които е обяснено, че първите няколко седмици ще им бъдат поемани всички разноски, като едва след месец – месец и половина, ще започнат да плащат наем за обитаваната квартира или ще си наемат нова такава. Обявите освен в хартиеното издание на вестника били качвани и в он-лайн изданието, като разликата е в цената на поръчваното момиче. В интернет съществували конкретни профили, от които клиента можел директно да посочи момиче по псевдонима й, като цената срещу която я получавал варирала от 100 лв. на час за стандартен секс до 150 лв. за нестандартен. Докато в хартиеното издание – тарифите били 80 лв. на час за стандартен секс и 150 лв. за нестандартен. Интервютата с «кандидатките за работа» провеждала само 26 годишната Х.В., а ангажимента на живеещия на семейни начала с нея Т.П. се свеждал до транспортиране на момичетата на определен адрес и охраната им. Близо пет месеца продължила работата на служителите от отдел «Борба с организираната престъпност» - Бургас по случая, като на 18.04.т.г. е неутрализирана дейността на извършителите на вътрешния трафик. В двете квартири, обитавани от лицата, са извършени претърсвания и изземания на вещи, имащи отношение към предмета на разследване по образуваното досъдебно производство. На задържаните за 72 часа Х.В. и Т.П. са повдигнати обвинения, като предстои гледането на мерките им в утрешния ден от състав на Бургаския районен съд.


Прочетено: 10824 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Пристанище Созопол Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков БГ СМЕШКИ самотна обитателка Международен Семинар на фризьорите София Водорасли Аквасорс централна градска тоалетна водопадите край с .Стоилово.JPG Конструкция Алеята-Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development