Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Министър Лиляна Павлова ще е на работно посещение в Бургас19 Април 2012, Четвъртък


Автор: Агенция Фокус

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще бъде на работно посещение в област Бургас днес, съобщиха от министерството. 

От 11.00 часа тя ще присъства на събарянето на незаконните постройки във вилно селище „Златна перла” край с. Варвара, заедно с началника на Дирекцията за национален строителен контрол Милка Гечева.
В 12.30 часа министър Павлова ще бъде в Созопол, където ще провери напредъка в изпълнението на проекта за дълбоководно заустване на отпадъчните води от пречиствателната станция на града.
За 13.30 часа е предвидена инспекция на пътен възел „Меден рудник”, който ще облекчи трафика от АМ „Тракия” към града. Министър Павлова ще провери готовността за пускането му в експлоатация.
На пресконференция в 14 часа министър Павлова и Десислава Йорданова – директор на дирекция „Жилищна политика” ще запознаят жителите на Бургас с ползите, които проект „Енергийно обновяване на българските домове” може да им донесе. На пресконференция могат да присъстват и граждани, които проявяват интерес към обновяването на домовете. Те ще могат да получат отговор на своите въпроси от „първо лице“ относно стъпките, които трябва да предприемат собствениците на имоти, за да подобрят жилищата си.
В рамките на посещението си министър Павлова лично ще наблюдава и акцията по принудително премахване на незаконните въздушни кабели в бургаския комплекс „Зорница“. Програмата на министър Павлова предвижда и посещение в Равда, където от 16.30 часа ще бъде направена проверка на хода на изпълнението на проекта за дълбоководно заустване на отпадъчните води.


Прочетено: 2178 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Цветя Стара църква в Созопол ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Бургаският кей Черноморец Бургас Кръст за Бургас Pepi Бургаският мост през 2011 г. Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Залез singing in the rain :)))
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development