Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Logitech предлага защита със стил за новото, трето поколение iPad



logitech, клавиатура, ultrathin, keyboard, tablet, таблет
Ключови думи: logitech, клавиатура, ultrathin, keyboard, tablet, таблет
18 Април 2012, Сряда



Ultrathin Keyboard Cover ви помага да получите най-доброто преживяване с вашия iPad




НЮАРК, Калифорния — 12-ти април, 2012 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разшири продуктовата си гама за таблети с нова клавиатура – Logitech® Ultrathin Keyboard Cover, създадена за новия iPad® от трето поколение и iPad 2. Въплъщавайки богатото наследство на Logitech в дизайна, надеждността и високото качество, това решение всичко в едно осигурява ултра тънък протектор за екрана и вградена клавиатура, така че да пишете лесно и да пътувате без притеснение.
„Третото поколение iPad и неговите приложения са проектирани да предоставят повече контрол и креативност, независимо дали редактирате снимки или филми, правите музика или пишете роман,” каза Алексис Ричардс, Директор „Продуктов маркетинг“ в Logitech. „Новата Logitech Ultrathin Keyboard Cover – с нейния елегантен, интелигентен дизайн и удължен живот на батерията осигурява удобен начин да извлечете най-доброто от вашия iPad, без значение за какво го използвате.“
Перфектния партньор за вашия iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover защитава екрана с тънък, изящен алуминиев капак, който добавя минимум тегло към таблета и включва вградена клавиатура, която се свързва с устройството посредством Bluetooth. Когато сте готови да наберете имейл или да гледате филм, вградената стойка на клавиатурата държи вашия iPad под най-подходящия ъгъл.
Подобно на Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover се закрепва бързо и сигурно към вашия iPad с магнитен клип. Продуктът притежава бърза функция за включване/изключване, която автоматично събужда вашия iPad при отваряне и съответно го вкарва в стендбай режим при затваряне. С живот на батерията от шест месеца (при използване по 2 часа на ден), ще се тревожите по-малко за смяна на батерии и ще се концентрирате върху писането.
Logitech потвърди също, че Logitech Keyboard Case for iPad 2 и Logitech Tablet Keyboard for iPad от актуалната линия таблет аксесоари са напълно съвместими, както с третото поколоение iPad, така и с iPad 2.
Цени и наличност
Logitech Ultrathin Keyboard Cover се очаква да бъде налична в Европа в началото на април 2012 г., на препоръчителна крайна цена от €99.99. За повече информация посетете www.logitech.com или нашия блог.
За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Прочетено: 4180 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща Воробей от страха полез на стенку тръби Черноморец Бургас само черноморец бургас Изтравниче Европейка братска дялба Конкурс прическа Бургас 2009 Слънчоглед най-съвестният представител В парка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development