Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Янчо Патриков дари църква в Сарафово16 Април 2012, Понеделник


Автор: Дарик Нюз, Красимир КАЛУДОВ

Българският шампион Янчо Патриков построи и принесе в дар магазин за църковна утвар на храма Св. Николай Мирликийски Чудотворец в бургаския квартал Сарафово.


За освещаването на новата придобивка пристигна сливенският митрополит Йоаникий, който заедно с архиерейския наместник Борис Беров благослови миряните от Сарафово.

Храмът, носещ името на най-почитания в Бургас светец, притежава осветен камък от Елеонския хълм край Ерусалим, а в криптата му е разположена уникална за страната експозиция със фотоси на светите места за християните.

Най-известните дарители на църквата са Любомир Манджуков, Тома Томов и Янчо Патриков.

Сред гостите на празненството бяха зам. председателят на парламентарната комисия по транспорт Иван Вълков, зам. кметът на община Бургас Красимир Стойчев и областният лидер на БСП Атанас Зафиров.


Прочетено: 6724 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
успях! singing in the rain :))) Черноморец-Поморие Фонтанът на площад Конкурс прическа Бургас 2009 информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Камини CLAM Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Пролет, кокичета сред тухли Конструкция Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development