Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хайди Клум подаде молба за развод



Ключови думи: Хайди Клум, развод, Сийл
15 Април 2012, Неделя


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА, студент БСУ

Супермоделът Хайди Клум подаде официално молба за развод със съпруга си Сийл, с когото неотдавна се разделиха.

Бракоразводните документи са внесени в съда в Лос Анджелис от Лора Васер, една от най-известните и скъпоплатени бракоразводни адвокати в Калифорния.
Следбрачното споразумение между Клум и Сийл дава основание, че разводът им ще бъде придвижен възможно най-бързо, тъй като двойката няма общо имущество, което да подлежи на делба.
Моделката иска да получи пълно попечителство над трите деца от брака й с певеца, а също и възстановяването на моминското й име, с което стана световноизвестна, а именно Клум.
Според слуховете манекенката се е разделила със Сийл заради Томас Хайо, програмен директор на Germany`s Next Topmodel, с когото тя се запознала по време на снимките на тв шоуто. Бракът на Клум с тъмнокожия певец продължи 6 г.


Сийл споделя за раздялата си с Хайди Клум
За първи път след съобщението за раздялата между Хайди Клум и Сийл певецът се появява публично. Той представи излизането на новия си албум и като добър професионалист не отмени срещата.

"Това, което трябва да направим в това положение е да бъдем учтиви, да запазим достойнството си и професионализма и да приемем, че ние не сме единствените хора на планетата, които преживяват това". Така Сийл отговори на журналистически въпрос и не се опита да избегне въпросите за частния му живот.
Очевидно за него страницата все още не е обърната, Сийл все още носи халката. "Да, все още нося халката си. Мисля, че това все още показва какво чувствам по отношение на тази жена. Ние бяхме много години заедно. Това не означава, че щом сме решили да се разделим задължително трябва да махнем халките си и да прекъснем всякакви отношения. Ние ще останем свързани заради много неща до края на живота си... заради децата, заради огромното уважение, възхищение и любов, които имаме един към друг", уточни Сийл.




Прочетено: 13078 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Зима в Странджа Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Богориди, Бургас pepi казан с тръжи Лувъра, Париж - от Бутик Pepi Подводен свят Машините на Леонардо Четвърти рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development