Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Преглед на основните теми в кретащия едва-едва бургаския печатБургас, преглед на печата
Ключови думи: Бургас, преглед на печата
13 Април 2012, ПетъкВ Бургас останаха 1-2 вестника и около 78 сайта. Нов ден - нов сайт. Бургаските събрани накуп - не онези за бизнеса, а Другите, са колкото всички 13 по-важни от Бургас града взети накуп. Само Фестивалите в Бургас са повече от сайтовете за Бургас.


(преразказ с елементи на разсъждение от Фокус Нюз).
 „Възкресение под звездите на две места в Бургас”, е водещото заглавие на регионалния всекидневник „Твоят ден”.  - не знаехме, че има такъв, но се сещаме, че приятели на бургаските началници издълбаха площада пред Кирил и Методи и срутиха почти църквата.
По-натам разбираме, че ... За пръв път в Бургас ще има две литургии под открито небе. Тъй като храм „Св. Св. Кирил и Методий” е затворен, едната литургия ще е на пл. „Тройката”. И пак ни дума за подвизите на Кмета. Къде отиде този човек!?

Сливенският митрополит Йоаникий ще е в храм „Св. Иван Рилски”, който е твърде малък. Пред храма ще има две видеостени за удобство на бургазлии. Патрули ще регулират движението на пешеходци и коли по съседните улици „Стефан Стамболов” и „Сан Стефано”.
Тъй като ББ е отказал да работи в събота, то главен регулировчик ще е Краси Стойчев (що пък за него се сетихме!?)

На следващата страница четем (Фокус чете), че първата пациентка на инвитро центъра в Бургас, 34-годишна бургазлийка, вече очаква първото си дете.


Вестникът пише и за предложението на кмета на Бургас Димитър Николов до Общинския съвет. Той предлага на съветниците да гласуват общината да поиска от правителството да предостъпи безвъзмездно 6 терена по крайбрежието на кв. „Сарафово” за ползване на рибарите от квартала. Парцелите са нужни, за да могат рибарите да кандидатстват за средства по ОП „Рибарство”.
Най-после и нашият човек се появи. Требе да се направи преглед на населението, за да се види кой ще срути храмчето в Сарафово.

и.т.н

110 килограма съмнително агнешко ще бъде унищожени след проверки на Агенцията по безопасност на храните в Бургас, четем още във вестника. Месото е нямало абсолютно никакви документи. Четири екипа на агенцията ще дежурят по време на Великденските празници. „Гардът, пребит от Перата и компания, остана без коли”, е заглавие още на стр. 3. Двата автомобила, които изгоряха в Поморие, са били собственост на бодигард на бургаска дискотека, който през февруари бе жестоко пребит от Петър Низамов –Перата и още двама мъже. Фондация „Левентис” помага за реставрацията на църкви в стария Несебър, съобщава изданието на следващата си страница. В броя пише още и какво и за колко се предлага на бургаския пазар. За предстоящия ремонт на Графичната база в града, който започва след празниците, може да прочете на стр. 7. Реконструкцията ще се извърши по проект „Завръщане в Бургас – минало, настояще и бъдеще” за около 65 хил. лева.


Прочетено: 10178 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepita пепи аз Черноморец Бургас Aerogara Byrgas Tiffi Shop следобедно спокойствие МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND до паркинга на Зеленина в Странджа Довиждане, лято!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development