Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

АЙТОС ЩЕ ДОМАКИНСТВА СРЕЩА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ РАО "ТРАКИЯ"АЙТОС ЩЕ ДОМАКИНСТВА СРЕЩА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ РАО "ТРАКИЯ"
Ключови думи: Кмет на Айтос, Община Айтос, Васил Едрев, РАО Тракия,
13 Април 2012, ПетъкКметът на Община Айтос Васил Едрев, който е и Зам. председател ан УС на РАО Тракия, в края на миналата седмица участва в Разширено заседание на Управителния съвет на Асоциацията в град Сливен.


В дневния ред на заседанието беше включено мултимедийно представяне на Общината домакин - Сливен. Проведена беше и среща-дискусия с представители на EVN България, на която бяха представени продукти и услуги, предназначени за общините. Представените нови услуги „Контрол”, „Класик” и „Ефект” са свързани с отчети и анализи на потреблението на еленергия и контрол на енергийните разходи на всяка от общините. Те дават възможност за планиране на енергийните разходи и месечното им разпределение в бюджета и са надежден мониторинг за местните власти.
Кметът на Община Айтос Васил Едрев участва активно и в обсъждане на работната програма на РАО „Тракия” за 2012 г., която включва домакинство на Айтос за едно от важните заседания на Управителния съвет на Асоциацията през м. май т.г.
В дневния ред на УС на РАО „Тракия” беше включена и организацията по провеждането на работно посещение в Р Турция за периода 16-19 май 2012 г. Целта е участие на кметовете в заседание на Асоциацията на еврорегионите и семинар за всички кметове от РАО „Тракия” и Асоциацията на общините от Източна и Западна Тракия „ТРАКИЯКЕНТ”.
Беше обсъден и дневния ред на предстоящата конференция по повод 15 години от създаването на РАО „Тракия”.


Прочетено: 10092 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Разлистване Залив край Созопол Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Международен Семинар на фризьорите София тошко Пристанище Приморско аз Черноморец-Поморие На Вая Международен Семинар на фризьорите София Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development